Dagens outfit: Dovne mandagsdetaljer

About a Boyy

PhotobucketJeg har fået en del spørgsmål angående min Boyy-taske, så her får I et indlæg, der svarer på det meste. Modellen hedder Slash, og den fås i to størrelser – en almindelig og en mini – hvor jeg har mini. Camille har den i almindelig størrelse, så hvis I vil se den in action, så klik derover – I kan også se den på Sigi 🙂

Den almindelige Slash måler ca. 32 x 25 cm, mens mini’en måler ca. 25 cm x 20 cm (målene er fra Boyys website) – mini’en ser således mere kvadratisk ud, mens den almindelige ser rektangulær ud. Hvilken størrelse, man skal vælge, kommer selvfølgelig an på ens behov, kropsstørrelse etc.

PhotobucketMin Mini Slash er med kalvehår med leopardprint på flappen, den fås også med slangeprint og lizardprint i både grå og sort læder – men leo er klart mest min stil 😉 Læderet er smørblødt og slouchy, og jeg er vild med de rå lynlåse og kæderemmen, der har den perfekte længde til både at blive båret over skulderen og crossbody – kæden kan ikke justeres i længden.

PhotobucketPå bagsiden af tasken er der en lille lynlåslomme, hvor der er plads til Dankort, mønter og en telefon – dog nok ikke en iPhone – jeg har en fiks lille HTC Wildfire S 😉

PhotobucketFlappen kan flippes (seriøst mærkelig formulering!), så tasken er helt sort. Og så kan remmen tages af, så tasken fungerer også som clutch. Smart!

PhotobucketNår sidelynlåsene er lynet op, kan den rumme ret meget: Solbriller, lipgloss, kuglepen, spejl, telefon etc. Den helt store pung skal man dog lade ligge hjemme – jeg har normalt en moppedreng fra Miu Miu, men har nu bestilt en lille coin purse, der kan være i mine mindre tasker. Bemærk, at der også er en lynlåslomme inde i selve rummet.

PhotobucketSkal man ikke have det store arsenal med, kan lynlåsene i siden lynes, og så er tasken ret flad.

Slash-taskerne fra Boyy fås i et væld af farver – Laura har fx en cool Mini Slash i gul – og der kommer nye farver til hver sæson. En tidligere sæson var der fx en Slash med nitter, den gad jeg godt have fingre i! Den almindelige Slash koster 4.600 kr., mens Mini Slash koster en tusse mindre. Det er selvfølgelig en del penge, men bestemt en god pris for en taske i sådan en kvalitet.

Du kan købe Boyy hos It’s i Gothersgade (sorry, jeg fik den sidste og eneste Mini Slash med leo ;)) og Zornig på Gl. Kongevej i København og online hos Strøm (tilføj gerne flere forhandlere, hvis I kender til nogen!).

Jeg er bestemt blevet fan af Boyy-tasker og drømmer allerede om en Slash i en anden farve og størrelse… Andre, der er til lækre Boyy?

21 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg er også stor fan af Boyy. Har selv købt mig en Slash med lizard print i Zornig forleden, og jeg kan slet ik slippe den. Den har hængt på mig lige siden 🙂
  Gad også godt en mini slash, men det må lige vente lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den ER altså også lækker med lizard 🙂 Jeg skal i hvert fald også have mig endnu en Boyy, men jeg må nok også hellere vente lidt 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fås også i Strøms fysiske butik på Strandvejen i Hellerup. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er meget fin ! – Elsker specielt detaljen med at man kan lyne flappen op og have småting der.
  knuse ellinorthorsen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, men man kan nu ikke have småting i selv flappen, da den er en forlængelse af selve rummet, hvis det giver mening?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Caroline

  Jeg har lige bestilt en slash i armygrønt skind fra Yoox for et par dage siden. De kører med en rabatkode, der gjorde, at den kom ned i 1850 kr:-) Win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ej, den har jeg også kigget på i et godt stykke tid – hvilken kode var det? Lucky you – det er et godt køb!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauv! Fedt indlæg, Maria. Nu er jeg TOTALT hooked på denne taske.
  Et spørgsmål har jeg dog: Er der nogen lukning øverst i tasken – andet end flappen? Jeg tænker lynlås….

  Mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Kan bestemt anbefale Boyy 😉 Og har prøvet at forklare, hvordan lukningen fungerer i indlægget ovenover 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Caroline

  Koden til Yoox var 12BIRTHDAY@YOOX for 12 % rabat, og der var også gratis forsendelse:-) Jeg er dog lidt spændt på, om det er den med lys python på den ene side, for det kan man ikke se på billedet. Altid lidt spændende med Yoox’ varer;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Gælder den stadig? Og ja, måske er den bare helt ensfarvet – det er i hvert fald mit indtryk? Og du må endelig melde tilbage, hvordan den er IRL 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tillægspost om Boyy. Det er sgu smart! Jeg elsker tasker, der rent faktisk kan lukkes sikkert…. Yes, I’m a safety girl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Yes, den er super sikker – det er også det, jeg kan li’ ved den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Caroline

  Koden gælder til d. 15:-) Jeg har modtaget tasken i dag. Den er helt ensfarvet i lækkert, glat læder. Først var jeg lidt i tvivl, om den blev for kedelig uden dyreprint, men jeg synes nu stadig , at den er ret fin;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Aj, hvor du lokker – men jeg må nok hellere holde pause på taske-fronten 😉 Og den lyder så FIN, elsker army-grøn!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med BOYY. Jeg har et spørgsmål. Når den er den størrelse du har den i, kan man så have mange af ens hverdages ting som pung, nøgler, mobil osv i den? Jeg overvejer og købe den som en blev-færdige-med-uddannelse-gave til mig selv og så ville jeg bare høre om man kunne bruge den til de hverdags ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, hvis din pung ikke er så stor, så kan du sagtens have det i den 🙂 Og det lyder som en go’ gave til dig selv!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Bare et lille tip til dem, der er vilde med boyy stilen, men ikke lige har pengene… Her fås en der ligner i stilen fra Zara http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/dk/en/zara-S2012/231505/828512/FUR%2BMESSENGER%2BBAG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] summarum ovenpå denne smøre har Maria lavet en fin beskrivelse af BOYY tasken lige HER. Lige mine ord

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Dovne mandagsdetaljer