Dagens detalje: Meleret og oxideret

Barcelona, baby!

Forrige aften bookede jeg en tur til Barcelona. Jeg tager afsted med to af mine søstre i august – og er nærmest allerede begyndt at tælle ned 🙂 Jeg har været i byen før, i maj 2010 med mine forældre, men denne gang bliver det en rendyrket tøsetur = Mere shopping, mere strand og flere cocktails 😉 Selvom jeg har besøgt byen før, vil jeg alligevel gerne høre, om I har nogle gode tips? Do share, please!

18 kommentarer

 • Malene

  Go morn. Jeg har ikke været der før og skal afsted om ca en uge og er lidt paranoia over alle jeg snakker med har fået stjålet deres pung og andre grimme historier. Har du hørt eller oplevet det eller er der andre der har bare lidt positivt at sige om Barcelona mht. Lommetyve…. Knus og go dag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Malene,
   Det oplevede jeg intet af, da jeg var i Barcelona 😉 Bare generelt vær forsigtig og brug din sunde fornuft, så skal det nok gå 🙂 Rigtig go’ tur!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Hej Maria! Fedt med Barcelona! 🙂
  Jeg skal selv til Barcelona med et par veninder (hvis alt går vel) og vil egentlig bare høre, hvor I skal bo? Har du gode erfaringer med hotel, du vil uddele?
  På forhånd tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare alt for lækkert. Har også selv en tøseferie i tankerne her til sommer, jeg håber det bliver til noget! 🙂

  /N

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke K

  Hej Maria!

  Jeg er selv bosat i Barcelona, virkelig den smukkeste by nogensinde.

  Lidt tips fra mig er selvfølgelig at gå uden om de turistede områder såsom ramblaen, balmes og passeig de gracia området. Er i på udkig efter gode spisesteder, kan raval-området anbefales at gå rundt i. Her er mange unikker små cafeer/spisesteder. Mange af stederne udvikler sig til barer henad kl. 23 om aftenen. Jeg er virkelig heller ikke specielt begejstret for barceloneta/vila olimpica området – det er meget turistet, og proppet på strandene. Hvis i skal på stranden kan jeg anbefale at tage ud mod poble nou i stedet, det er bare et par metro stop længere ude end barcelonetaen.

  Skal i gå efter drinks, så vil jeg igen anbefale raval eller det gotiske kvarter. Der er altså mange lækre coctail bars. I raval kommer jeg tit på et sted kaldet ‘rosa del raval’, her kan du både spise mexicansk og nyde drinks. Deres drinks starter fra 3,50 euro, og deres hindbær mojitos er fantastiske!

  x, Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak! Helt sikkert noget, der skal skrives ned og prøves 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var i Barcelona i februar og har skrevet en masse indlæg: http://www.miamalene.dk/traveling/ – Barcelona indlæg er nederst på siden.
  God tur når du når dertil! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil anbefale lækker tapas på Tapas 24. Fik stedet anbefalet af min søster og det levede helt op til forventningerne. Uhm… Det lå på en sidegade til Passeig de Gràcia (den gode shoppinggade, hvor der også var et par Gaudi-huse). Kom evt. lidt tidligt on undgå kø.
  Ville gerne selv have besøgt Bubo, som jeg havde læst om i en guidebog. Det skulle være et rigtig godt chokoladested. Ligger Caputxes 10, Born.
  Guidebogen hed “Barcelona amor mio” af Jacob Munkholm Hoeck og der var faktisk masser af gode anbefalinger i (bl.a. også en anbefaling af en søsterrestaurant til Tapas 24).
  God tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg var faktisk i Bubo, sidst jeg var i Barcelona – og skal bestemt tilbage dertil 🙂 Tak for gode tips!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Nu fortryder jeg igen, at jeg ikke kom derind.
   I må have en fantastisk tur. Lyder fedt med en søstertur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mon ikke du kommer tilbage en anden god gang?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  http://www.larocavillage.com/ Uh La Roca VIllage outletbyen. Få Info på turistkontoret. Der kører en bus fra centrum derud hvis man ikke selv har bil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Hejsa! Jeg vil så gerne til Barcelona! Søger tips og idéer… faldt over siden barcelona.dk som er virkelig god til guides til byen, hvis nogle derude mangler inspiration ligesom jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens detalje: Meleret og oxideret