Pashli Mini Satchel i plastik?!

Dagens detalje: Meleret og oxideret

PhotobucketØrering fra Stine A og Etsy, halskæde fra H&M, top fra H&M Trend, nederdel fra T by Alexander Wang, ringe fra Maria Black, Line & Jo og Jane Kønig (gave), ur fra boat og armbånd fra Jane Kønig (gave)

I får lige et lille detaljebillede af dagens outfit, da jeg har haft nogenlunde den samme kombi på før – denne gang dog med New Balance-sneakers og Mini Pashli Satchel. De næste mange dage er fyldt op med de dejligste planer, så nu må vi se, hvor meget jeg får kigget herind. I morgen står den på middag med en veninde, jeg ikke har set i alt for lang tid, torsdag er det dinner i Tivoli med mine kolleger, fredag tager jeg hjem til mine forældre i Svendborg, hvor den lørdag står på reunion med min folkeskole-klasse! Søndagen slutter med, at min kæreste kommer hjem fra Kina, og ham har jeg lige hjemme en dag, inden han tager en uges ferie med sine venner i Kroatien. Tæller selv ned til min egen ferie!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pashli Mini Satchel i plastik?!