Neon - igen!

Dagens outfit: Kig til skulderen

PhotobucketPhotobucketPhotobucketHårcuff med leopring fra H&M, skjorte fra Nelly Trend, jeans fra Levi’s (gave), sko fra H&M og taske fra Boyy

For et stykke tid siden var jeg til Nelly Grab n Run hos PR-bureauet Presskontakterne, hvor vi bloggere får lov til at fylde poser med goodies fra sommerkollektionen, så der kan blive plads til de nye efterårsvarer. Jeg kom lidt sent, så de fleste ting var taget, men jeg fik heldigvis hapset denne fine skjorte med kig til skuldrene. Har længe ledt efter et top med sådanne skuldre – så det var da heldigt 🙂

Andre end mig, der er blevet totalt deprimeret.dk af den konstante regn, der har plaget os i dag? Men nu ser det heldigvis ud til at være klaret op, så jeg vil glæde mig til en bio-date med hr. kæreste i aften, inden han rejser en uge til Kina med arbejdet. Kommer til at savne ham!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neon - igen!