About a Boyy

Dagens outfit: På en bænk

PhotobucketPhotobucketSolbriller fra Lanvin x H&M, halskæde fra H&M, top fra Only (gave), nederdel fra T by Alexander Wang, strømpebukser og wedges fra H&M og taske fra Boyy.

Wuhu! Jeg nåede da at snuse en smule til solskinnet i dag og kunne med god vilje nok også have undværet strømpebukserne – men jeg er og bliver en frossenpind. Jeg er rigtig glad for den positive respons, I har givet mig på indlægget om Boyy 🙂 En af jer spurgte om, hvordan man lukker og åbner tasken og får adgang til den. Det har jeg prøvet at illustrere på det nederste billede: Man lyser lynlåsen i kanten af flappen op, løfter flappen op, og så kan man stikke hånden ned i – flappen er altså en slags “næb”, hvis det giver mening?!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About a Boyy