Dagens outfit: Sunny

Dagens outfit: Print og pink

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket Top fra H&M, halskæde fra der liebling, bukser fra Suncoo, sko fra H&M, øreringe fra Jane Kønig (gave), armbånd med pink sten fra La Chance (gave), ur fra boat, oxideret armbånd fra Jane Kønig (gave) og armbånd med pink snor er DIY

Således ser jeg ud i dag, kunne måske nok være sluppet afsted med bare ben, nu når vejret har besluttet sig for at ligne sommer bare en smule? Fletningen er faktisk inspireret af selveste Victoria Beckham, fordi jeg sad og lavede en guide til hendes look på arbejde den anden dag. Jeg blev helt forelsket i hendes pjuskede fletning, men mit meget, meget glatte asiatiske hår er ikke glad for at være pjusket og tilfældigt. Må bruge dobbelt så meget saltvandsspray og hårpudder næste gang!

Nu vil jeg drikke mig en kop kaffe, inden jeg skal til forpremiere-hejs med arbejde. See ya 🙂

14 kommentarer

 • Du ser rigtig fin ud 🙂 Outfittet er så fint til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid H.

  Hold da op hvor er du bare køn, og hvor jeg dog elsker din stil! Du er nok den blogger der inspirerer mig mest. Thumbs up til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, det er sødt af dig at sige det 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det fint ud med de pink detaljer, både i bukserne og som accessories 🙂

  Og meget fin fletning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så pænt 🙂 Har købt shorts’ne, der passer til din bluse og de viste sig at være uhyggeligt korte (som i man kan se balder), da jeg prøvede dem, da jeg kom hjem. Kan godt se at jeg skulle have hapset blusen i stedet. Det må blive en bytter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg prøvede også shortsene, da jeg købte toppen – men ja, de var simpelthen for korte! Toppen er til gengælde fin 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love your necklace !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Meget pænt! Er toppen i butikkerne nu? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, jeg tror, de lige har fået ny sending 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej:-) fint outfit!!! Hvor køber du Suncoo? Jeg er vild med de bukser:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har købt bukserne i Nørgaard på Strøget 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Sunny