Dagens outfit: Kig til skulderen

Dagens outfit: Same old, same old

PhotobucketTee fra Zoe Karssen, bukser fra Custommade, bælte fra Pieces, sandaler fra ASOS og taske fra Boyy

I dag har jeg været ude at shoppe og fik lige taget outfit-shots i prøverummet i H&M. Jeg har slæbt nogle fine ting med hjem, og størstedelen var endda på udsalg. Hvad der er sparet, er tjent – er det ikke det, man siger? 🙂 Outfittet er en variation over et tema, I nok har set omtrent 20 gange, men elsker bare den kombi. To af mine køb i dag var endda mønstrede bukser, så man kan vist roligt sige, at jeg har taget den trend til mig 😉

Ka’ I ha’ en rigtig god og hyggelig Skt. Hans-aften, alle sammen 🙂

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Kig til skulderen