3.1 Phillip Lim Pashli Mini Satchel - pre-fall/resort

Dagens outfit: Sunny

PhotobucketPhotobucketPhotobucket Halskæde fra H&M, top fra Stine Goya for Weekday, nederdel fra T by Alexander Wang, strømpebukser og sko fra H&M, taske fra Balenciaga, ur fra boat, amrbånd fra Jane Kønig (gave) og ringe fra Maria Black og Line & Jo. Neglelak er “Sunny” fra Gina Tricot, og læbestift er “Cosmic Rasberry” fra Bobbi Brown

Rent farvemæssigt var der ikke så meget knald på mit outfit, så jeg gav den gas med hele farvepaletten på dullegrejsfronten 🙂 Jeg blev så inspireret af Pixiwoos video om at lægge farvestrålende eyeliner, at jeg selv eksperimenterede med looket i dag – virkelig en god teknik til at gå med de mere vilde farver! Som om der ikke var nok knald på øjnene, smækkede jeg også en læbestift på, som jeg kan takke Pudderdåse-Helene for – det er også en af hendes favoritter, har jeg læst

Og farvefesten fortsætter skam på mine negle med den fiiineste pastelgul. Det er en lak fra Gina Tricot, og det er faktisk rigtig gode lakker til kun 39 kr. I kan købe dem HER. Et godt tip: Pastelfarver (og neonfarver for den sags skyld) kan være svære at lægge, men hvis I starter med en hvid neglelak, så står farven tydeligere frem på neglen – det har jeg selv læst hos disse neglekyndige damer 😉

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.1 Phillip Lim Pashli Mini Satchel - pre-fall/resort