Dagens outfit: A girl with a Boyy

28 kommentarer

 • Åh, den nederdel er så flot! Den gad jeg godt eje, og jeg er ellers ikke et udpræget nederdels-menneske.. Men ja, hvis man er vild glad for et stykke tøj og bruger det hele tiden, så er flere farver altså genialt :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det kan jeg også godt finde på! Hvad koster sådan en lækker sag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hos Nué koster den 950 kr. Den kan sikkert findes billiger i udlandet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forleden dag købte jeg endnu en af de lækre Perfect Tee-tanktops fra GT, bare fordi at de er SÅ gode – og sikkert kun fåes i en begrænset periode. De havde en lækker bordeaux, men desværre ikke i min størrelse. Øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja – det kan også nogen gange have noget med oprindelig ubeslutsomhed omkring farven at gøre..men hvis man ved det er en ting der bare fungerer, så hvorfor ikke ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   For mig har det aldrig noget med ubeslutsomhed at gøre… Det er mere visheden om, at fordi jeg får brugt den jeg har i forvejen så meget, at jeg ville bruge den i den anden farve mindst lige så meget 🙂 Så det er en lidt mere “sikker” investering, hvis det giver mening?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jep!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mener jeg har nederdelen i 5 forskellige farver. For mig er nederdel ret basic. Så jeg mener helt klart ja 😀 Desuden er den blå version også mægtig pæn..

  Go,go go…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Wauw, 5! Så er en ekstra da ikke helt galt…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den er jo blå! Så det er vel bare et spørgsmål om tid, inden du køber den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Uden tvivl! Har faktisk lige købt den viste variant i gråmeleret. Det er mine fjerde af samme model. Den er efterhånden en klassiker i min garderobe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Wauw! Der er mange af jer, der ligger inde med flere eksemplarer 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ahem, ja jeg kom så lige til at købe den inde i byen i dag (ups). Det er mit 2. T by Wang køb og bestemt ikke det sidste. Jeg har en hvid t-shirt i forvejen som bliver flittigt brugt – elsker virkelig basis i god kvalitet! Jeg siger køb, når du er så glad for den anden farve, du allerede har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ja, jeg køber det samme stykke tøj i flere farver, når jeg ved at det er noget jeg ofte kommer til at bruge… Det er derfor der ligger 6 T by AW nederdele i mit skab… Lidt vanvittigt, men jeg elsker hver og en af dem, og de passer bare til alt. Der går ikke en uge, hvor jeg ikke mindst en af dagene har en af dem på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Og den blå her er i øvrigt rigtig rigtig fin synes jeg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha ja, jeg kan godt finde på det med flere items i forskellige farver. Men jeg har det alligevel lidt blandet med det. Forstået på den måde, at jeg gerne venter, hvis det er noget jeg VED, jeg vil bruger super meget i mange år, venter jeg gerne til jeg finder det til en rimelig pris.
  Min grå Commes des Carcon cardigan købte jeg for snart 5 år siden på TS. Jeg havde længe gået om den varme grød og taget tilløb til købet. Efterfølgende har jeg erkendt, at jeg har brugt den helt skamløst meget og at jeg intet andet tøj har, der har holdt så godt taget mit brugsbehov i betragtning. Derfor vidste jeg også, at det var et sikkert køb. Men jeg kan og vil ikke give fuld pris, så jeg ventede og tjekke luksus genbrugsbutikker, TS, Ebay og meget andet – og pludselig en dag sidste år dukkede den creme med sort hjerte op til sølle 500,- brugt!!! Den måtte jeg jo have!!! Og jeg ved, at den næste jeg skal have, skal være bourdeaux 😉 Pointen er nok, at ja – jeg køber gerne i flere farver, men hvis jeg samtidig ved at det er en blivende genstand i min garderobe, så venter jeg gerne på det rigtige tilbud, da jeg ved, jeg vil elske den lige så meget et år senere fx. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har også en grå Comme-cardigan købt til 500 kr. Og jeg er SÅ glad for den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en tendens til at købe mine favoritter i flere farver(nogle gange bare flere i den samme farve.. 😉 ).
  Derfor ligger der nu 4 Wang nederdel i mit skab, jeg har også den blå. Den er så pæn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Wauw! Der er mange af jer, der ligger inde med adskillige ekspemplarer af den nederdel!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: A girl with a Boyy