Batgirl

Sponseret indlæg: Blåt blik

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Som I måske har læst, så har jeg sagt ja til at være med i en række brilleudfordringer som led i Årets Brillelook 2012, som Louis Nielsen står bag med Helena Christensen som dommer. Jeg blev bedt om at oplyse min yndlingsfarve, og jeg var ret spændt på at se, hvad de skulle bruge den information til! Svaret fik jeg, da jeg åbnede en pakke, som jeg modtog for nylig: Et par blå briller.

Jeg er blevet bedt om at style et outfit, der skal gå med mine blå briller, og jeg overvejede måske noget 50’er secretary chic, da de er let katteformede og ville passe perfekt ind i den stil. Men da I jo ved, at min stil langt fra er Mad Men, så holdt jeg mig til noget mere enkelt og råt, hvilket klart mere er mig 😉 Forestil jer: Journalist, der arbejder med mode og har sin daglige gang i et stort, åbent kontorlandskab i en bygning med shiny glasfacade og generelt render rundt og er totalt mediesmart. Det er faktisk ikke langt fra virkeligheden – altså bortset fra det med at være mediesmart 😉

Et look, der er perfekt til en dag på kontoret med møder og efterfølgende middag i byen, hvis I spørger mig – og brillerne giver bare det hele et  twist. På en eller anden måde føler jeg mig bare lidt mere seriøs og voksen med briller på 😉 Jeg har briller fra Louis Nielsen (gave) på, clutch fra Balenciaga, mens lædertop, jeans, halskæde og sko er fra H&M.

I forbindelse med den næste udfordring skal jeg fortælle, hvilken musiker jeg synes, har den bedste brillestil, og der må jeg sige #ZooeyDeschanel, der både er sangerinde og skuespillerinde – love her!

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Batgirl