Luksus vs. budget: Leo-Boyy

Angora igen

PhotobucketPink fra H&M // Mintgrøn fra Designers Remix // Neon fra Acne set hos my-wardrobe// Sort fra Weekday

Sidste vinter var jeg svært glad for min navy angorastrik fra Acne og hvide fluff-drøm fra Weekday, og jeg er begejstret for, at der også den kommende efterår/vinter-sæson bliver spyttet nogle fine styles i angora på gaden 🙂 Angora er som et lunt, luftigt kram gennem hele vinterkulden – og opvejer efter min mening klart det fnullerhelvede, som følger med 😉 Er især helt tosset med den mintgrønne sag fra Designers Remix – må gramse på den snarest!

(billeder fra hm.com og de respektive webshops)

8 kommentarer

 • Olivia

  Ved du om den hvide og sorte trøje fra Weekday kommer igen til vinter? Var inde sidst i juni og spørge efter den da jeg ikke kunne finde den, og de sagde at siden den ikke var sat ned, kunne det være. Ville bare høre om du vidste noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det ved jeg ikke, men skal nok give besked, hvis det er 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lidt forelsket i idéen om den lyserøde, men jeg tror ikke rigtigt jeg magter fnullerhelvedet i længden, desværre. Den ville ellers være fantastisk til mine lædernederdele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Lige præcis læder og angora passer godt sammen, da fnulleret jo bare preller af 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KristineV

  Flotte trøjer du har udvalgt!

  Skal helt sikkert også selv have et kig på den fra Designers Remix 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har lige købte den fra DR – den er SÅ lækker!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvornår kommer strikken fra H&M i butikkerne eller online? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det ved jeg desværre ikke, men skal nok sige til 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Leo-Boyy