Røde tasker

Dagens outfit: Casual & dressy

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketStribet top fra COS, grå top under fra Only, busker far H&M, pumps fra Zara og taske fra Alexander Wang

I dag gravede jeg mine gamle, gamle cargopants frem, som jeg i tidernes morgen købte i H&M’s børneafdeling – de er altså virkelig rare at have på 🙂 For at det ikke skulle blive alt for “slasket”, kombinerede jeg de afslappede bukser med nogle tårnhøje pumps med spidse snuder. Jeg har fundet dem på udsalg i Zara og faldt for den fine plastikdetalje og det faktum, at de er (relativt) behagelige at stolpre rundt i 😉 Nu vil jeg tage mig en kop iskaffe og nyde det dejlige solskin… Og booke en tid til en klipning, mine spidser trænger!

6 kommentarer

 • Birgitte

  Mega pæne negle! Hvor er dine lakker fra (og hvad er farverne)? xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Jeg kan ikke huske, hvad de præcise navne er, da jeg har lagt dem på arbejde og er hjemme nu. Men den gule og blå er fra Gina Tricot og hedder hhv. “Sunny” og “Sky Blue”, den mintgrønne er fra China Glaze, den lavendel er fra Nilens Jord “696” og den pink er fra Nicki Minaj for OPI 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej nogle nice billeder! Kan virkelig godt lide dit overzised ur 😀

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ganske off-topic, men skal vi ikke snart se hele din taskesamling.? Du har jo en virkelig fantastisk en og det kunne være fedt at se dem alle samlet 🙂

  Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er du ikke den eneste, der efterlyser, så det kommer snart 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røde tasker