Pandekagefletning

Dagens outfit: Caught in the rain

PhotobucketPhotobucketLædertop fra H&M, bukser fra Suncoo, wedges fra H&M, taske fra Alexander Wang, pink armbånd fra COS, ur fra boat og oxideret armbånd fra Jane Kønig (gave)

Blev selvfølgelig fanget i en byge på vej hjem fra arbejde. Grrr! Derfor stod mit hår ikke rigtig til at redde: Helt fladt på toppen og helt frizzy i spidserne. Det bliver skønt at blive klippet i morgen 😉 Er helt på bar bund med, hvad der skal ske med lokkerne – vil gerne stadig have langt hår, så mon ikke det ender med at blive studset. Sådan er det, hver gang jeg tager til frisøren… Har alle intentioner om at få et total makeover på hårfronten, men når jeg så sidder i stolen, bliver jeg totalt chicken og ender med at sige, “at det bare skal studses”. Andre, der har det sådan?

14 kommentarer

 • Hvor ser du fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er stadig helt vild med dit ur, men synes nu også at printet på bukserne er ret nice… Fedt outfit 😉

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er du flot elsker dit lange hår:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har haft det sådan, ang. hår. Havde hår ned til røven og var en kylling når det kom til at skulle ha’ det klippet!
  Men en dag tog jeg springet og wupti! Pagehår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Page er også SÅ fin! Men er ikke klar til at få pandehår igen 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det er fint outfit:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej! Jeg var meget tæt på at gå korthåret eller i det mindste tilbage til kort pandehår sidst jeg blev klippet, men det blev også “bare spidserne”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det tror jeg også, det ender med ved mig!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du burde få dig en skarp skråt skåret page, det ville være så flot til dig! Har tidligere været meeeeget modig på hårfronten med både permanent og korthårsfrisure af to omgange. Nu er jeg bare gammel og kedelig (og ved hvad der klæder mig) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det har jeg også overvejet mange gange, men pt. er der en kollega, der har den frisure og vil ikke være copy cat – men den skal helt sikkert prøves engang 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekagefletning