Negle a la Chanel Fall Couture

Dagens outfit: Endnu en strik

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketStrik fra Bik Bok, halskæde købt i Prag, top fra Vero Moda, bælte fra Pieces, jeans og sko fra H&M og taske fra Boyy. Gult armbånd fra H&M, ur fra boat, armbånd fra Jane Kønig (gave), billering fra Line & Jo, ledringe fra Maria Black og de to stablede er fra Jane Kønig (gave)

Fredag 🙂 Åh, den er tiltrængt kan jeg godt love jer for! Skyder weekenden i gang med fødselsdagsfest i kolonihavehus på Amager (hint: masser af champagne!), og lørdag tager hr. kæreste og jeg til Svendborg, da mine forældre har besøg af noget familie fra USA – det er jo ikke lige hver dag, man får hilst på dem 😉 Rigtig go’ weekend til jer alle 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negle a la Chanel Fall Couture