Dagens outfit: Med indbygget halskæde

Dagens outfit: The pants

PhotobucketPhotobucketPhotobucketCardigan fra Zara Kids, top fra Vero Moda, bukser fra H&M Trend, sko fra H&M, taske fra 3.1 Phillip Lim

Alt for sent blev jeg klar over, at jeg ikke kunne leve uden de meget bloghypede bukser fra H&M, men selvfølgelig var de long gone 🙁 En kollega tippede mig dog om, at hvis man tjekkede webshoppen tidligt om morgenen, kunne det være, at de var der – og efter et par dage var der bonus 🙂 Matchede de fine blomsterbukser med en meleret top fra Vero Moda, som jeg lige har købt. For ja, jeg kan ikke lade noget som helst meleret ligge i butikken, det SKAL med hjem 😉 Men meleret må snart lide den samme skæbne som neongul: Jeg har snart så meget af begge dele, at der skal nedlægges forbud mod at købe nyt af den slags… Altså, indtil den næste melerede musthave og neongule nykøb lokker 😉

14 kommentarer

 • .. du overbeviser mig mere og mere, om at Pashli Mini er the way to go! (og jeg, som ellers var helt overbevist om, at Alexa og Brenda var nok for mig – as if!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Pashli hører SÅ meget til i din taskefamilie 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh havde det på samme måde med de bukser- og nu da jeg ser dig med dem og med de fine sko der matcher! det ser ekstremt fedt ud virkelig!

  knus elllinorthorsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif

  Jeg elsker blandingen af blomster på bukserne og striber på blusen – super fint outfit!

  chicpaasu.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et sejt outfit 😉 Er vild med farvesammensætningen 😀

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Den top, altså.. Må have den!

  Jeg har i øvrigt også bukserne, og er så glad for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Så flotte bukser! Hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er svært at sige… De er ret stramme om læggene, men løse i livet.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Med indbygget halskæde