Dagens outfit: White tee

Min taskesamling

Photobucket Diego i navy med sølvhardware fra Alexander Wang

Photobucket Pashli Mini Satchel i navy fra 3.1 Phillip Lim

Photobucket Balenciaga Day med giant covered hardware i sort fra Balenciaga

Photobucket Mini Slash med leoprintet kalvehår fra Boyy

Photobucket Harlequin i anthracite fra Miu Miu

PhotobucketEnvelope Clutch med giant silver 21 hardware i anthracite fra Balenciaga

PhotobucketBrenda i navy og sort fra Alexander Wang

Her kommer et indlæg, som rigtig mange af jer har efterlyst på det seneste: Min taskesamling. Jeg har gravet lidt i arkiverne og fundet disse billeder frem. Engang tager jeg måske et “familiebillede” af dem alle samlet, men det kræver, at jeg skal rode med dustbags og jeg ved ikke hvad, så indtil videre må i “nøjes” med disse billeder 🙂 Så håber jeg, at hverken hr. kæreste, min mor eller ældste lillesøster finder frem til dette indlæg, for så har de bare endnu et argument til de mange om, at jeg har et mindre misbrug – hahaha 🙂 De synes, det er helt hul i hovedet at bruge så mange penge på tasker. Men da jeg selv har knoklet og sparet sammen til hver eneste taske, så synes jeg, at jeg fortjener dem 😉

Jeg kan med ærlighed sige, at jeg har masser af kærlighed til hver eneste af disse tasker. Jeg er måske/måske ikke nået til det punkt, hvor der skal sælges en taske, før en ny må komme til, men pt. nænner jeg ikke at skille mig af med en eneste af mine babyer. Men det kan være, det kommer, og så skal jeg nok lade jer det vide som de første 😉

Den nyeste tilføjelse er forresten clutchen fra Balenciaga, den har jeg vist ikke fået introduceret ordentlig på bloggen endnu – det kommer!

Nu har jeg vist min samling, så er jeg da også vildt nysgerrig på at høre om jeres. Fortæl løs! Og hvis I har spørgsmål til nogle af taskerne, så spørger I bare.

38 kommentarer

 • Hej. Jeg er en ny follower. Rigtig fin blog du har. Og sikke en skøn taskesamling. Har selv længe overvejet en Balenciaga Day – har du været glad for din?

  Fashionbells.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, virkelig glad – det er noget nær det perfekte hverdagstaske 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå at du er glad for din taske samling 🙂 Jeg vil gerne arve den! Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg håber også, at jeg en dag får en datter, der sætter pris på min samling 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Du har jo den LÆKRESTE taskesamling…! Ville gerne eje alle og én! Ja, du har generelt bare mega god stil. Overvejer stærkt at købe Diego’en… Men det er hårdt at skulle give så mange penge for en taske, når man er på SU, synes jeg… Selvom jeg er sikker på den er det værd 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det er jo mere end en måneds SU, den koster 😉 Men helt sikkert det værd, når man en dag får voksenjob eller vinder i Lotto 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville gerne skrive at du er en heldig pige – men så igen.. Du har jo selv sparet op til hver og én af skønhederne, så jeg vil i stedet sige:

  Du må være en meget glad pige, for ååh.. De er flotte! Især den sidste er lige i øjet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • omg, kill me now, du har godt nok en fed taskesamling! Jeg er især helt skudt i din mini satchel <3!

  /N

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er glad-glad-glad for både min Donna og Kirsten fra Alexander Wang, men sådan en Pashli Mini Satchel fra 3.1 Phillip Lim ville også gøre godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker (og misunder) din taskesamling! Jeg ville især gerne eje Diego, balenciaga og boyy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Der var den jo, samlingen. Lækkert! Jeg har selv Balenciaga clutchen også i anthra, og jeg elsker den, den er bare så smuk. Har også en Day, dog med regular hardware, og har lige solgt en City, så der kan blive råd til en Mulberry Mini Alexa 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uh, god smag 😉 En Mini Alexa lyder godt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så vild med din Pashli Mini Satchel! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en virkelig lækker samling, du har! Min egen samling består af en sort Balenciaga City, en sort Marc by Marc Jacobs-taske med lynlåse, en turkis cross body fra samme mærke, en chokoladebrun Mulberry Phoebe, en clutch fra Provider, en vintage slangeskindsclutch, en pung fra Mulberry og en ultra holdbar og rummelig sort lædersag fra Asos, der for tiden mest fungerer som pusletaske. Jeg går og overvejer, om jeg skulle føje noget Wang til samlingen også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Det er da også en lækker samling, du har dig 🙂 Og hr: Wang kan bestemt anbefales 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Jeg ejer endnu ikke en “rigtig” taske, men drømmer om rigtig mange.. Din Boyy og Balenciaga clutch er virkelig lækre, dem ville jeg gerne have råd til lige nu! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hm, det er lidt forkert at kalde dem “rigtige” tasker? Men jeg ved godt, hvad du mener 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • new follower..fed blog du har:-) kunne godt tænke mig nogle af dine tasker nej alle dine tasker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Velkommen til! Håber, du har lyst til at blive hængende 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw hvor har du mange flotte tasker. Jeg drømmer virkelig om at eje en balenciaga taske en dag. Derudover må jeg sige, at jeg også er meget vild med dine glimmerstøvler. Vil så gerne have sådan nogen!!

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er også SÅ glad for mine glimmerstøvler 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miu Miu Harlequin og Brendaen – jeg ku’ godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh hvor er din samling altså lækker!!!! Drømmer meget om en balenciaga, suk!
  Jeg har en kæmpe samling af tasker (er en taskepige) tæt ved 100 stk, de fleste i læder. Samlet igennem mange år på rejser, fra loppemarkeder osv. Men de dyre har jeg ikke så mange af; en Louis Vuitton Bloomsbury, en Mulberry daria Satchel, en Mulberry clutch, en Provider, en Liebeskind og en The Bridge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Wauw! 100 tasker – hvordan får du plads til alle dem?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he jaeh de fylder også en del 🙂 og de er slet ikke fremme alle sammen. De ligger bla. i 3 kufferter oven på vores klædeskabe og de fylder et halv klædeskab på vores gæsteværelse. Sælger ud engang imellem og får ryddet godt ud, meeen der sniger jo altid nye ind. Elsker hver eneste af dem! Tilgengæld er jeg så slet ikke en skopige, HADER at købe sko. Men en taske – se det kan jeg altid købe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har skam også rigeligt med sko, men ikke i den dyre ende. Sko bliver ildelugtende og udtrådte – det før tasker ikke 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Maria,
  Er meget interesseret i, hvor du har købt din Balenciaga envelope clutch? Jeg har kigget overalt på nettet men har kun fundet den et sted der hedder Balenciaga Bags Outlet. Det virker dog meget billigt så er nervøs for om det muligvis er kopivarer. Kender du til denne side?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tak for dit hurtige svar! Øv, øv, øv at Giant 21 er udgået. Har netop fundet tasken med Giant 12-hardware i samme farver som din. Det er også rigtig fint synes jeg.
  http://www.balenciaga.eu/en_GB/shop-products/accessories/women/handbags/giant-12/balenciaga-giant-silver-envelope_282011D94IN.html
  Ved du om dette hardware også udgår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er Giant 12, der erstatter Giant 21 – så den udgår nok ikke foreløbigt. Personligt synes jeg dog, at 21 er mere cool end 12 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du har da helt sikkert fortjent dem – du har jo selv sparet op til dem! 🙂

  De er rigtig flotte.. Er ikke nået så langt med min egen taskesamling, men det kommer nok om nogle år for nu skal jeg snart på SU..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: White tee