Dagens outfit: Gul på en grå dag

Negle a la Chanel Fall Couture

PhotobucketI det øjeblik jeg så dette billede fra Chanels nyligt afholdte couture-show, vidste jeg, at jeg måtte prøve at genskabe looket på mine egne negle. So pretty! Til showet blev der brugt “Silver”, der er en limited edition fra 2007, og “May” fra dette års forårskollektion oven på.

Photobucket

Jeg er ret sikker på, at jeg har “Silver” liggende et sted i gemmerne, men i dette, første forsøg, brugte jeg, hvad jeg havde ved hænderne. Jeg startede med at lægge to lag “Celeb City” fra Sally Hansen på mine negle. Lad lakken tørre helt, før du begynder med den pink! Jeg brugte “Pink Friday” fra Nicki Minaj for O.P.I.-kollektionen, men enhver babypink med creme-finish går an. Tricket er, at det skal være en relativt bred børste, som er nem at styre, så man skal bruge så få strøg som muligt – og netop O.P.I. er en favorit hos mig, når det kommer til børsten 😉

Nu gælder det om at have tungen lige i munden. Mal det pink på neglen, men kun i midten, så du ikke rammer neglebåndene – hverken i bunden eller i siderne. Prøv at hold formen på den pink oval forneden som dine negles naturlige form. Husk: Øvelse gør mester 😉 Og jeg skal hilse og sige, at det ikke er nemt at lægge det på højre hånd, hvis man som mig er højrehåndet, så der kan I med fordel alliere jer med en veninde, der er ferm til det med neglelak 😉

Jeg er allerede gået i gang med at udtænke den næste farvekombination. Sølv og mintgrøn ville se ret så fantastisk ud. Har I flere forslag til, hvilke farver jeg skal matche på neglene?

(det øverste billede er fra vogue.co.uk)

16 kommentarer

 • Hvor er det sejt! Hvis man skal i byen, kunne sølv med en neon-farve også være sjovt. Jeg har netop testet en Anna Sui neglelak, der måske også ville være god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uh, det lyder som en go’ kombi!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg prøvede med en pang-grøn. K.A.T.A.S.T.R.O.F.E. Må indse, at det ikke er alt jeg er lige god til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Øvelse gør mester 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, hvor er det et lækkert look! Jeg vil i øvrigt anbefale Chanels May. Min erfaring er, at det er en af de mest holdbare Chaneller jeg nogen sinde har haft. Og så er det den perfekte pink efter min smag, hverken for bleg eller for skinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Må se, om den stadig er til at støve op 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op hvor er det bare fint og kreativt! Det må da have smidt nogle komplimenter af sig ude i den virkelige verden også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak! Ja, det har vækket begejstring 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeej, hvor er det fint!!!! 😀
  Det må virkelig prøves, og jeg tror at jeg har tilsvarende farver liggende ude på badeværelset.
  Jeg tror egentlig også det kunne være meget pænt med noget sølv/navyblå.

  xxCaroline
  http://www.thefashionfrog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  det er mega fedt.. jeg ville bruge en sølv og min nye lilla med metal effekt fra Elf. det tro jeg ville se godt ud sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er der brugt en pink/lyserød.. Så hvad med at prøve en total babyblå/himmelblå farve 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  jeg har prøvet med Essies grønlige School of Hard Rocks i bunden og Mint Candy Apple på toppen. Det ser rigtig fint ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Gul på en grå dag