Dagens outfit: Sol!

Pandekagefletning

PhotobucketPhotobucket
Ok, jeg ved ikke, hvad det “rigtige” navn på denne fletning er, men på Youtube har jeg set den omtalt som en “pancake braid”, så nu har jeg døbt den pandekagefletning på dansk 🙂 Det er et lille twist på en almindelig fletning – forhåbentlig kan I se forskel på “pandekagen” på det øverste billede og den almindelige fletning på billede 1. Jeg synes denne frisure er så fin – især om sommeren, hvor man godt vil have manken af vejen, så man ikke sveder for meget. Og når man tager fletningen ud, har man de fineste bølger i håret til et flot andendagsfrisure. Men tilbage til pandekagen, here goes:

1. Hvis du (som mig) har meget glat hår, så spray med saltvandsspray, lad det tørre og put evt. noget hårpudder i for at give mere struktur – ellers glider håret tilbage i den almindelige fletning og forbliver ikke flad. Saml dit hår foran den ene skulder. Start derefter med at flette håret i en almindelig fletning.

2. Når du har flettet tre “led”, skal du hive “buerne” ud, så de bliver flade og mere fyldige. Flet derefter yderligere tre “led” og hiv dem ud, så de bliver flade. Det går ikke at flette hele fletningen og derefter hive, da du skal have noget hår i længden at tage af, når du gør dem fladere.

3. Når du har flettet hele dit hår, kan du hive mere for at gøre fletningen mere flad og bred.

4. Afslut med en elastik.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Sol!