Dagens outfit: Endnu en strik

Perfect tees from A.O cms

Photobucket
For nylig havde So Last Season søndagsrabat – husker I at følge med på bloggens Facebook-side, hvor jeg deler gode tilbud og rabatkoder? – og der hamstrede jeg t-shirts fra A.O cms. Jeg har et par stykker i forvejen, som jeg har fået i diverse goodie bags, og jeg er blevet så glad for dem, at lageret måtte fyldes godt op 😉 Det blev til en i hver farve og i en størrelse større end normalt, da jeg godt kan li’ det lidt løse look.

Hvis I selv har set jer lune på dem, kan I købe A.O cms herre billigt hos So Last Season.

12 kommentarer

 • Pernille

  De ser fine ud 🙂 Er det så en str. M, du køber?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sjovt som det kan være så forskelligt hvilke erfaringer man har med den samme vare. jeg har selv to af disse tees fra AO og jeg er simpelthen så skuffet over dem. De var meget skæve allerede efter første vask, fordi stoffet er skåret skævt, og i det hele taget synes jeg slet ikke de levede op til mine forventninger. De holder faconen rigtig dårligt og stoffet virker trist og kedeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg synes nu, de er gode til prisen. Self. holder de sig ikke i vask som en tee fra Acne. Men til prisen er de bestemt et hit hos mig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Hvis de let bliver skæve i vask, kan det da ikke være en fordel at vaske dem i hånden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg vasker altid mit tøj på skåneprogram ved 30 grader, så derfor det måske ikke mister sin form så meget?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du måske et “dagens”, hvor du har én af t-shirtsene på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tark! Skulle lige se t-shirten in action- mangler nemlig en bunke hverdags/basis t-shirts.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Frederiksen

  Hej Maria, jeg har lige bestilt 3 stks. Hvid, sort og grå. Håber de er lige så dejlige som du synes de er 🙂 Tak for tippet om at de kunne købes billigt der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Så lidt! Håber, du bliver glad for dem 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Endnu en strik