Fletterier

Perfection

Falabella-tasken fra Stella McCartney har langsomt sneget sig til en stor plads i mit taske-hjerte – og denne her er da noget af det mest perfekte. Sort, navy og i leopard! Be still my heart – og mit Visa-kort 😉 Jeg er stadig ikke kommet til det punkt, hvor jeg er villig til at give næsten 6.000 kr. for noget i “faux suede”, som NAP selv beskriver det, men må nok hellere få gramset på den in real life, før jeg dømmer den ude…

Er der nogle Falabella-fans derude – er tasken den heftige pris værd? Den leopardprikkede navy-drøm kan forresten købes hos Net-a-porter.

(billede fra net-a-porter.com)

18 kommentarer

 • Ira

  I love the bag:) It’s so chic!

  http://theprintedsea.blogspot.de/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, jeg er enig med dig i at den er fantastisk. Waow.!
  Men ret pebret.. Men man skal jo nok se den rigtigt og gramse lidt på den 😀

  / Pernille Ry

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Mit hjerte døde også lige da jeg så den tidligere…arghhh…WANT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Printet er altså ikke lige mig, men farven er fantastisk 😉
  Jeg stemmer også for at du venter lidt med at afskrive den helt 😀

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har skam heller ikke afskrevet den 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan! Eller har jo ikke en selv (endnu) men synes de er super lækre. Men der er et aberdabei pga pris kontra materialer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Nemlig, der er nemlig det der famøse “men”!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pæn er den så absolut, men jeg må ærligt indrømme at når de tager sådan en sum for en taske i kunst-ruskind, så synes jeg det er mærket i inderfoeret og til nøds designet man betaler for – ikke kvaliteten, og det tror jeg simpelthen ikke jeg kunne få mig selv til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg tror, du har ret et stykke af vejen – nu går Stella jo ikke ind for at bruge læder, så jeg tænker – og har også researchet mig til, at det materiale, der bliver brugt er samme kvalitet som læder – og det koster nok også nogle penge at producere og udvikle. Så måske er den heftige pris begrundet?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åh, jeg har i flere år efterhånden været helt dårlig med Falabella-tasken, synes den er både ladylike, rå og casual på samme tid. Er selv vildest med den klassiske sorte, men den her navy/leo skønhed haler langsomt ind! Ved ikke hvorfor jeg ikke bare giver efter og køber den, men synes måske også som du, at det er meget for en taske som ikke er i læder. Og det på trods af at jeg ellers er ret glad for hele filosofien omkring Stella og hendes design!
  Åh ja, de simple glæder i livet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den vinkel havde jeg ikke tænkt på, så det kan der selvfølgelig været noget om. Jeg tror dog stadig ikke jeg ville gøre det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, jeg venter som sagt med endelig dom, til jeg har set den IRL 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Jeg har set den og rent faktisk ejet den i et kort stykke tid. Dog ikke i leo versionen men i den alm sorte version.

  “Læderet” er faktisk et lækkert materiale som på ingen måder ligner læder, det ligner slet ikke det faux ruskind og læder man ser i high street kæderne. På ingen måder.

  Jeg endte dog med at sælge min igen, da den ikke holder formen særlig godt. Sådan som du ser den på billedet, ser den kun ud når den ligger, når du bærer den klasker den utrolig meget sammen og ser ikke særlig chic ud. Desuden er den foldet ud utrolig uhandy at bære under armen, og igen falder den bare ikke særlig godt.

  Jeg overvejer stadig den store alm falabella en dag, men denne her version vil jeg ikke anbefale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak, fordi du deler dine erfaringer 🙂 Må helt klart tage det aspekt med i betragtning om, at den slasker sammen…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fletterier