Dagens outfit: Kitten heel

Røde tasker

PhotobucketPhotobucketSmall Rockie fra Alexander Wang hos Luisaviaroma, Pashli Mini Satchel fra 3.1 Phillip Lim hos La Garconne, PS1 Pouch fra Proenza Schouler hos Luisaviaroma og Falabella Foldover fra Stella McCartney hos Luisaviaroma

Hvis du står og skal til at investere i en ny designertaske til efteråret – og du gerne vil have lidt mere spræl i outfittet – så er et godt bud en rød taske. Mange brands har nemlig lavet deres klassiske designs i en rød udgave til den kommende sæson, ligesom der blev også fremvist en del røde tasker på AW12-catwalksene.

Det er så nu, jeg bitterligt fortryder at have givet en fin, rød vintagetaske til min søster – men hvis man nu skulle se det fra den positive side, så har jeg en god undskyldning for at opgradere på den røde taske-front 🙂 Hver og én af de fire, ovenstående tasker måtte mere end gerne flytte ind i min samling… Hvilken ville I vælge?

(billeder fra de respektive webshops og nymag.com

12 kommentarer

 • Philip Lim! Og yay – jeg har allerede en rød taske i samlingen. Går jo hen og bliver helt moderne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det kommer jo nok ikke som nogen overraskelse, at jeg også hælder til Lim 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av. Jeg ville nok vælge Wang eller Lim. Jeg synes, faktisk PS1’eren er lidt for hypet (don’t kill me!), så ville næppe gå den vej…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er jo smag og behag 🙂 Nogle vil jo også mene, at fx A Wang er ret hypet…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg tror min mor har en rød Mulberry taske liggende fra 80’erne eller sådan noget 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare så fedt, for jeg har den smukkeste røde taske fra Zara fra sidste år, som jeg glæder mig til at tage i brug igen! En rød taske er bare en rigtig fin detalje til et outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Yay! Det er altid godt at vide, at ting, man allerede ejer, bliver trendy igen 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hm.. Jeg tror måske jeg hælder til Lim eller McCartney. Synes Falabella-tasken er skøn – også i sort -, men er altså lidt muggen over at den skal være så dyr, når nu det ikke engang er læder.
  Philip Lim tasken er ret skøn, og den gør sig rigtig fint i en knaldet rød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har det som dig: Bliver lidt nærig, nu nå Falabella ikke er i læder. Men den ER lækker 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovis

  Sikke et godt indlæg – og nøj, hvor får jeg lyst til en ny taske 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak 🙂 Og ja, man bliver fristet 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Kitten heel