Dagens outfit: Wild horses

Sponseret indlæg: Vind et par solbriller fra Louis Nielsen

Photobucket
//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning 

Kan man ikke altid bruge et par solbriller til? Enten fordi man selv eller andre kom til at sætte sig på ens solbriller (been there, done that!), trænger til en ny form eller farve (been there too!), eller slet og ret fordi man da ikke kan få for mange solbriller (jep! been there) 🙂

Nu har en heldig læser mulighed for at vinde et par af ovenstående solbriller fra Louis Nielsen – de to øverste er fra Sand, mens de nederste er fra Tiger of Sweden. Wuhu!

Sådan deltager du
Skriv en kommentar, hvor du fortæller, hvorfor netop DU skal vinde et par lækre solbriller – og husk at skrive, hvilket af de tre par, du kunne tænke dig 😉 Jeg lukker for svar onsdag den 1. august kl. 17, hvor jeg trækker en vinder. Vinderen bliver kontaktet via mail, så efterlad den rette i feltet – det er kun mig, der kan se den 🙂

#LeGrandFinal

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning112 kommentarer

 • C

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde brillerne nederst fra tiger of sweden!

  Grunden til at jeg skal vinde er at jeg aldrig har haft et par dyre solbriller. Jeg har et par fra h&m, som er gode, men kunne vildt godt tænke mig lidt luksus at beskytte mine øjne med. Som pudderdåserne også gør opmærksom på er det vigtigt ikke bare at bruge solcreme, men også at beskytte sine øjne! Derfor ønsker jeg disse lækre til at gøre jobbet for mig!

  Mvh. C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Sikke en dejlig konkurrence! Jeg er typen, der kun ejer solbriller fra H&M, da jeg føler mig sikker på, at jeg med et par dyre af slagsen vil ødelægge dem med det samme. Jeg er dog begyndt at overbevise mig selv om, at jeg godt kan tage vare på et par solbriller, der koster mere end en 50’er og så er jeg desuden virkelig træt af at gå rundt med skæve solbriller, så sollyset alligevel kommer i øjnene:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg skal da have det øverste par, da jeg skal have et par solbriller når jeg skal nyde solen (hvis den er der til den tid) i de 10 dages sommerferie jeg får, efter at have taget matematikkursus i forlængelse af gymnasiet, og inden jeg skal starte på universitetet. Jeg er nemlig typen der altid køber billige solbriller = ødelægger dem på den ene eller den anden måde. Og så har jeg også snart fødselsdag, sådan en gave ville ikke være helt af vejen. 😉 God sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid L D

  Jeg MÅ og SKAL vinde disse, da jeg har mistet mine DG solbriller. De er pist borte. Please!
  KH Astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde par nr. 1 fordi de er super cool’e og de lige er mig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W.

  Uh, jeg kunne godt tænke mig det øverste par! 🙂

  Jeg mangler virkelig solbriller, alle mine par er gået i stykker og det er super nitten! Og de er virkelig smukke de der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Abayat

  Jeg fortjener at vinde, fordi jeg aldrig har ejet et par dyre solbriller, og har altid ønsket at eje et par lækre briller. Mine nuværende solbriller er fra Primark til 1 pund og dem passer jeg rigtigt godt på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Pedersen

  Jeg har netop haft fødselsdag, og elsker elsker solbriller 🙂 derfor ville briller fra tiger of sweden være perfekt i min lille samling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvad vil være bedre end at skulle tilbringe hele efteråret i Israel? At skulle tilbringe hele efteråret i Israel iført et par fab nye solbriller 😉

  Derfor ville jeg elske at vinde det sorte par (eller et af de andre for den sags skyld – looove!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Hvad vil være bedre end at tilbringe hele efteråret i Israel? At tilbringe hele efteråret i Israel iført et par nye fab solbriller! 😉

  Derfor ville jeg elske at vinde de sorte (eller et af de andre par for den sags skyld – loooove!)

  -Tak for en lækker Blog, Maria!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophie Willerup

  jeg skal vinde et par solbriller fordi jeg smadrede mit sidste par i går 🙁 kan bedst lide det øverste par 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kjeldsen

  Jeg kunne enormt godt tænke mig, at vinde det par Tiger of Sweden solbriller! Jeg har kigget på dem så længe, men det er bare som om at SU’en bare ikke lige rækker til lækre solbriller. De sidste par lækre solbriller jeg ejede blev stjålet på stranden sidste sommer, så jeg ville virkelig blive en lykkelig pige, hvis jeg kom til at eje dem her! 🙂

  http://rikkeblindkildekjeldsen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg skal vinde, fordi jeg har været til syntjek i Louis Nielsen idag, og mit syn var blevet værre, så skal have andre kontaktlinser plus at glasset i de 2 briller jeg har også skal skiftes, så der ikke råd til et par smarte solbriller også. Så synes jeg fortjerner det. 😀
  Og kunne RIGTIG godt tænke mig de øverste, for de brune jeg har/havde duer ikke mere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Som fattig studerende er pengene ikke til lækre solbriller, og det bliver altid derfor til dårlig kvalitet fra H&M og Tiger. Ønsker mig så brændende et par kvalitetssolbriller, og par nummer 1 måtte hjertens gerne pryde mit ansigt, når solens stråler titter frem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sibel Türker

  Lækker konkurrence! Men ja, hvorfor mig? Det er først for nyligt gået op for mig hvor lækre solbriller egentlig er, i April havde jeg ingen men nu har jeg fået mig nogle fra H&M og Glitter, de er billige og fine når man først starter med at gå med sådan nogle, men nu synes jeg efterhånden at jeg er parat til et par “rigtige” solbriller 😀 Jeg ville elske at tilbringe den smule der er tilbage af sommeren i de flotte solbriller fra Tiger of Sweeden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Cecilie

  Satte mig på mit 4 par solbriller i denne sommer, i går, og har længe drømt om dem fra Tiger Of Sweden, det kunne derfor være super lækkert hvis jeg vandt!
  Herre fed blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Det øverste par 🙂

  Jeg har altid købt solbriller fra H&M eller Tiger. Det er sådan en ting, som jeg ikke har lyst til at give mange penge for – for i princippet er dem fra H&M lige så gode (i hvert fald til at beskytte øjnene – ikke i kvaliteten!). Så jeg kunne godt bruge et par lækre designersolbriller. Så behøver jeg ikke længere leve med plastikagtige solbriller fra H&M, som allerede går i stykker efter en enkelt sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg kunne godt tænke mig det nederste par fra Tiger Of Sweden 🙂 Og jeg skal vinde, fordi jeg skal lære at gå med solbriller! Jeg glemmer altid at tage dem på, eller så glemmer jeg helt at tage dem med i tasken. Tror jeg har 4-5 stykker fra H&M liggende rundt omkring som bare samler støv, fordi jeg bare aldrig er blevet rigtig glad for dem eller føler mig komfortabel i dem. Men NU skal det være, er træt af at gå og misse med øjnene så snart solen skinner 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en SEJ præmie! Solbriller kan man nemlig altid bruge.

  Jeg spontanshoppede en afbudsrejse med mine studiepiger tidligere på året, så nu skal vi til Grækenland d. 19. august. Oh hooray! Det har dog også betyder, at min konto har hadet mig lige siden… “Vi skal jo først betale i juni” tænkte vi. Det kan man godt komme til at glemme og så bliver man flænset når juni indtræffer. Anyhow, nu har jeg ikke råd til et par fab solbriller til min charterrejse – det’ sgu dumt. Jeg er sikker og vis på at de sidste briller på billedet og jeg kan bliver allerbedste venner og jeg kunne stjernegodt tænke mig, at lufte dem på Zakynthos om nogle ugers tid.

  Jeg krydser fingre – god lørdag.

  xx Regitze

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  OM jeg kender det. Årets skitur betød et farvel til yndlingssolbrillerne, der knækkede mit over. De lå nemlig i lommen, da jeg lavede jordens mest pinlige – og smertefulde – styrt på ved ud af en stolelift. Doh. Farvel yndlings Paul Frank – nu håber jeg så det bliver goddag til Sand eller Tiger? I så fald kommer de ikke med på ski 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Jeg vil gerne vinde et par fordi jeg for nyligt er begyndt at faa foelsomme oejne her i sommeren.. Faar vand i oejnene uden at det er allergi, saa det kunne varere rart at tage et par solbriller paa naar man er udenfor og snakker med folk, saa de ikke tror man graeder 😉

  jeg kunne godt taenke mig par 3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Mine elskede Raybans blev stjålet på en café i Rom 🙁 Øv, hav aldrig dyre ting liggende på bordet, mens I spiser – de er hurtigere end lynet, når de liiiiige går forbi og tager brillen og løber! Awesomeness :/

  Brillen fra Tiger of Sweden kunne redde situtationen lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rick

  Jeg trænger hårdt til en ny model. Jeg har 2 meget gamle par, men de er henholdsvis 5 og 7 år gamle. Det er vist på tide at få skiftet lidt.
  Jeg ønsker den nederste brille 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne måske, når alt kommer til alt, rigtig godt tænke mig det nederste par på billedet. Hvorfor? Fordi det er så langt fra noget jeg selv ville falde over og investere i.. og sommetider har man brug for et lille skub i den rigtige retning førend man opdager noget nyt 🙂
  Hvorfor mig? Jeg er ikke højere end 120 centimeter, så folk har det med at glo – fred være med det, så længe man har dullet sig godt op.. men de dage man ikke orker dette, kunne det være top lækkert at gemme sig bag et par fede solbriller istedet – så folk har noget pænt at glo på ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  ÅRH! Jeg kunne så godt bruge det midterste par fra Sand – jeg har nemlig pt ingen solbriller overhovedet, da min (ellers forholdsvis lille og lette?!) hund kom til at træde på det sidste par i forgårs, hvilket de slet ikke kunne holde til :/
  Jeg krydser og håber og drømmer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E.

  Sommer betyder sol (i hvert fald nogle gange) og sol betyder tid til skønne solbriller.
  Jeg rejser snart til USA hvor et par solbriller klart ville være en fordel – derfor kunne jeg godt bruge et nyt par ;0)
  Jeg ønsker mig par nr 1 fordi de ikke minder om nogle af de solbriller jeg har i forvejen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie S

  jeg er helt vild med Tiger of Sweden solbrillerne og jeg er ellers ret kræsen hvad solbriller angår! Men disse er bare så fine, jeg synes at de er cool men stadig feminine og de passer lige til min smag og stil, så jeg håber håber håber at jeg bliver den heldige vinder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jönsson

  Jeg skal vinde et af ovenstående lækre par solbriller (helst de nederste 😉 ), da jeg selv er dårlig til at få købt solbriller, men altid mangler solbriller. Mangler virkelig et par lækre, sorte solbriller!

  Ps. ELSKER din blog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Fordi jeg ellers kun køber 10 kroners briller i H&M… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katarina bukilic

  fordi jeg nemlig fortjener et par super fede solbriller som disse! kunne allerhelst tænke mig de nederste fra tiger of sweden – 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De øverste solbriller fra SAND vil jeg så gerne eje! Jeg prøvede dem faktisk i Louis Nielsen for nogle uger siden, da jeg skulle til linsetjek, og de er bare smukke!
  Jeg mangler sådan et par nye solbriller, men vores sommer har været lidt smådyr med impulskøb af ny bil, så det er bare helt udelukket med nye solbriller… suk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg skal da vinde par nr. et! 😉 Da jeg trænger til et nyt par, der kan beskytte mine øjne i den dejlige sol!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura G.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde solbrille-modellen fra Tiger of Sweden! Den er rigtig lækker 🙂
  Lige pt. render jeg rundt med et par blå solbriller ala rayban, men de er helt færdige efter 5 ugers ferie i Costa Rica og USA, så trænger virkelig til at skifte dem ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg vil gerne vinde par nr. 1 fra Sand da jeg godt kunne bruge et par kvalitetssolbriller når jeg skal rejse 3,5 uge i Californien, hvor UV-indekset er betydeligt højere end i Danmark. Og selvfølgelig fordi de er super fede 🙂

  // Katrine K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Møller

  Sikke en dejlig konkurrence! 🙂 Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve et par solbriller i ordentlig kvalitet, hvilket jeg faktisk aldrig har haft. Ikke mindst fordi de beskytter øjnene så meget mere end de billige fra føtex jeg har brugt de sidste par år, og så er de øverste fra Sand jo også bare virkelig flotte at se på. Dem kunne jeg godt tænke mig! Krydser alt hvad jeg har 🙂
  – Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kunne godt tænke mig det øverste par, da verden bliver så rar og roligt gennem en brun brille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er vild med dem fra Tiger of Sweden. Jeg fortjener at vinde, fordi jeg går med briller hver dag, men jeg har ikke råd til et par lækre solbriller at beskytte øjnene og forebygge rynkerne med 🙂 Krydser fingre og tæer …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kunne godt tænke mig det øverste par på billedet – altså dem fra Sand. 🙂
  Jeg fortjener at vinde, fordi jeg altid har besvær med at finde solbriller, der passer. Jeg har næsten ingen næseryg, så derfor er det de færreste solbriller, som sidder fast på mit ansigt. Hvis jeg vinder et par lækre solbriller (som dem fra Sand), så ville det fungere som en form for kompensation for alle de gange jeg har måttet gå skuffet og tomhændet hjem fra solbrillejagt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg synes det sidste par fra Tiger of Sweden er super fede! De minder mig lidt om wayfarer, men med et twist. Jeg smutter til Rom her i august, hvor jeg bestemt regner med der er masser af solskin, så nogle nye solbriller ville være fantastisk! Også et par, der sandsynligvis er i lidt bedre kvalitet end de sædvanlige fra Gina Tricot 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej kunne virkelig godt tænke mig at vinde de første, den fra Sand. De ville passe perfekt til min nye bluse. Og BTW (hader egentlig sådanne forkortelser) så har jeg faktisk kun ET par solbriller, (altså som er pæne) og de er PÆNT ridset. Så jeg syntes faktisk at jeg fortjener et nyt par solbriller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg skal da vinde fordi det netop er min venindes fødselsdag d. 1 august, hvor du trækker en vinder, og hun ville dø for sådan en gave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De nederste fra Tiger of Sweden – Dem gad jeg godt at eje.

  Og jeg skal vinde fordi: Jeg ejer kun et par solbriller, de er fra H&M og de skaver på min næse og gør ondt bag ørene hvis jeg har dem på for længe. Det er ikke særlig hipt at have røde mærker efter solbriller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Min søn har lige knækket stangen på mine solbriller og jeg bliver 30 lige om lidt, så tænker det er på tide at gå med noget lidt dyrere end H&M. Det kunne nemlig godt være de øverste fra SAND: de er virkelig pæne!
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg kan bedst lide det øverste par;)
  Du skal vælge mig, fordi mine solbriller er enten for store eller for små, og derfor kommer mit hoved altid til at se stort ud. Hvem har lyst til at ens hoved ligner en stor bold, ikke mig ihvertfald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt fedt fedt! Jeg render stadig rundt med et par der var på mode for 3 år siden 😉 Primært fordi jeg stadig er studerende, og gerne vil have noget ordentligt kvalitet, men ikke har råd til det lige nu… men også fordi at jeg har et ansigt som virkelig er godt til briller, og solbriller er bare en af de bedste accessories 😉

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Brille nr.1 er bare super cool – helt sikkert passe til det meste + de har en fin form!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla TW

  Ooha hvor heldig har jeg lov til at være…. I sommerferien har vi brugt utallige timer i MANGE Zoologiske haver…. De fleste dage var Skøønne solskinsdage med MASSER af sol…. Man kan ligesom fornemme hvor denne histore bærer hen…. Sød som den kære mor er låner hun datteren sine ynglingssolbriller som blev købt sidste års ferie i en af de skønne små butikker Fanø faktisk har. Men men men vi går rundt i REe Park ved Ebeltoft. Til de af jer der kender Ree park er mange af områderne lavet med gang-broer over indhegningerne så man kan se ned på de kære dyr…. Vi går i ‘Asien’ området og ser ned på løverne, …. Mor har lånt hende yndlingsbrillerne og eftersom vi på det tidspunkt går i skygge… Hvad gør Linnea 4år…., sætter den i håret som hun har set mor gør 1million gange…. Bortset fra at det næste jeg ser til mine solbriller er at de falder ud af Linneas hår i ned til løvemor….. Hmmm… Briller væk…. 🙁 får fat i en dyrepasser for at fortælle dem at løvemor har fået et nyt ’tilbehør’…:/….. Linnea er meget ked af det og sød som hun er siger hun at jeg gerne må få hendes Hello Kitty solbriller når vi kommer ud i bilen… Også kunne jeg kun smile… ( men stadig lidt øv over situationen)… Så jeg kunne RIGTIG godt tænke mig par nummer 1…. Det minder lidt om løvemors nye ‘assersorize’…. :0…. Jeg håber og krydser…. ( også tror jeg nok jeg i det hele taget er færdig med at tage solbriller i håret );)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Olesen

  Jeg ville elske at vinde solbrille nr. 1 / de øverste lækre solbriller fra Sand.
  Jeg skal vinde de skønne solbriller fordi jeg er i fuld gang med mit næstsidste år på jura, og om muligt er jeg den eneste pige på hele studiet, som fortsat kun ejer et par solbriller fra H&M.
  Jeg har altid drømt om et par solbriller som faktisk ville komplimentere min ansigtsform, og som jeg kan være sikker på, rent faktisk beskytter mine øjne mod solens farlige stråler. Og nårh ja – fordi disse solbriller ville være prikken over i’et til ethvert lækkert outfit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Loll

  Man er aldrig helt tilfreds med sin krop, men jeg er fuldstændig tilfreds med mit ansigt, fordi ALLE solbriller/briller klæder mig. Min stil er meget retro, og nr. 2 fra Sand SKAL bare hjem og ligge til udstilling på min hylde. Så please gør mig virkelig glad og lade dem blive mine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Tiger of Sweden.
  Fordi de lige er noget for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Par nummer 3 ville komme til at bo rigtig godt hjemme ved mig. De ville leve sammen med en masse billige, men pœne solbriller fra H&M og lignende, og ville derfor kunne føle sig ligeså meget som en million, som jeg ville, hvis jeg havde dem på. Så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Jeg vil super gerne vinde det øverste par fra Sand. Jeg har haft en hård sommer med mange skuffelser og bristede drømme.. Er derfor sikker på at fremtiden vil se lysere ud igennem disse fine nye solbriller..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at vinde solbrille nummer 3, altså dem fra Tiger of Sweden 🙂
  De er vildt fede og jeg tror det kunne være godt for mig at få lidt afveksling på solbrille-fronten 😀 (jeg bruger kun mine Rayban Wayfares)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg er helt vild med nr. 3 solbrillerne 🙂

  Jeg mangler virkelig et par solbriller, da jeg kun har et enkelt par fra H&M og de har snart ikke lang levetid tilbage 🙁

  Super fed konkurrence i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Par nummer 1 🙂 fordi jeg mistede mit par på Roskilde festival i en brandert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gad virkelig godt vinde det øverste skildpaddepar! Jeg har ledt efter nye solbriller i evigheder, men jeg kan bare aldrig finde nogen, der passer mig. De dyreste jeg har har kostet 100 kroner, så det ville ikke være dårligt med noget mere luksusagtigt. De ville sikkert også være bedre mod solen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg vil så gerne vinde de brune og guld fra Sand! Hvorfor skal jeg vinde? Jo for nogle år siden investerede jeg i mine første dyre solbriller fra Ray Ban, og de blev desværre stjålet fra mig (af min chef!!) og derefter havde jeg ikke råd til at købe nogle andre, så jeg holdte mig til H&M. De laver skide fede briller, men absolut ikke nogle der holder i længden. Derfor gik der nogle år, helt indtil April i år, før jeg igen investerede i et par dyre designer solbriller, nemlig et par overskønne Chanel aviators! Jeg elsker dem hver dag og bruger dem hele tiden! Dette bevirker dog at de er virkelig meget over-exposed på min blog, og jeg synes mine læsere fortjener at se et par nye i ny og næ. Derfor skal jeg vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Marie

  Jeg ville rigtig gerne vinde Tiger of Sweden billederne.
  Og det ville jeg fordi da jeg var til grønkoncert, blev jeg skubbet og mine ynglings solbriller røg af og en fuld svensker var hurtig og træde på den :–/
  (det var et uheld, både fra svenskeren og ham der kom til at skubbe mig side) Så fik en gratis øl (men det hjælper jo ikke på at jeg får solen i øjende 😀 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Jeg skal vinde det første par fra Sand, fordi jeg virkelig får brug for et par gode solbriller, når jeg om to uger skal til Istanbul for at nyde solen, min kæreste og lidt ferie – den eneste uges ferie denne sommer, fordi jeg lige er startet på nyt arbejde (og studerer til daglig) og derfor ikke kunne få så meget fri. Jeg har siddet på kontoret hele sidste uge, mens alle andre var ude i det fantastiske danske sommervejr 🙁 Derfor glæder jeg mig ekstra meget til at komme ned i varmen og nyde sommeren – og til det skal der jo et par lækre solbriller til 😉

  /Lilja L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine K

  Par nr. 3 fra Tiger of Sweden står øverst på min ønskeliste. Hvorfor? Fordi jeg efter mange mislykkede forhold til billige solbriller fra H&M så småt er ved at sande, at jeg snart må indlede et forhold med et par kvali-solbriller, som kan følge mig i medgang og modgang og ikke bliver skæve eller mister det ene glas efter en uge. So will you be the one?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Skal vinde det sidste par (nr.3) da de vil se helt fantastiske ud på mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde par nr. 2! Jeg mangler virkelig et par nye solbriller da jeg kun har et par slidte og ridsede fra Tiger, og da jeg er arbejdsløs lige pt. har der desværre ikke været plads i budgettet til nye solbriller. Så jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  De øverste fra Sand ville være de perfekte solbriller til mig, tror jeg! Min ansigtsform gør, at ALLE solbriller (særligt de typer, der på det seneste har været på mode: cateye, runde, ray-bans osv…) ser fjollede eller direkte grimme ud på mig – men disse fra Sand ser ud til at være tilpas store og “firkantet” til mig, og derfor ønsker jeg meget højt, at jeg kunne få fingrene i dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Jeg vil rigtig gerne vinde parret fra Tiger of Sweden. 🙂
  Jeg er normalt rigtig dårlig til at finde/købe solbriller, og har rent faktisk kun ét par. Det sidste par er anderledes end hvad jeg normalt ville kigge efter, så det kunne være fedt med lidt nyt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde par nr. 3, fordi jeg ved, at de vil sidde helt vild godt på min mor!

  Hun har et par solbriller lidt sports-agtige, rigtig grimme fra Sportigan. Hun går aldrig med dem (hvilket er forståligt) hvilket er ærgerlig, fordi hun er en helt vild sej dame og har en kærlighed for gode mærker og god stil, og der kan et par forkerte solbriller virkelig gør skade!
  Desuden ved vi alle, at når man når 50+ er det vigtigt at passe på den fine hud omkring øjene for at passe på rynkerne, og det har hun behov for når hun tager 3 uger til sydfrankrig 🙂

  Jeg er 100 på at de bliver en sikker favorit perfekt med hendes grå/brunlige gardarobe hun har. Desuden har de lidt cat-eye-wibes som hendes nye briller har! Det bliver en sikker favorit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde de midterste da jeg aldrig i mit liv har eget et par solbriller…ja det lyder måske utroligt, men har en vane med at nakke mine veninders eller min mors hehe…
  Så tror det er på tide at få mine egne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie K.

  Fed konkurrence! Kunne ærligt talt godt tænke mig alle tre par, men ønsker mig allermest det nederste par fra Tiger of Sweden 🙂 For to år siden var jeg i Asien i to måneder. Jeg var ude og ro i havkajak, hvilket var super fedt. MEN selvfølgelig vælger der at være kæmpebølger denne dag, som får smidt mig og de øvrige roere i vandet 🙁 Midt i dette stunt tænker jeg ikke synderligt meget på mine solbriller, men da jeg kommer op af vandet igen, kan jeg konstatere, at jeg har mistet mine yndlingssolbriller 🙁 Siden dette uheld har jeg bare ikke kunnet finde nogle gode solbriller, så jeg krydser fingre for, at et af parrene i konkurrencen tilfalder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Ej jamen dog, mine solbriller er netop lige gået i stykker. De sidste penge er brugt op, og damn, sådan et par som Tiger of Sweden ville passe perfekt! Jeg har aldrig eget et par gode solbriller, hvilket mange gange har resulteret i ømme øjne og hovedpine. Et par ordenlige solbriller ville gøre sommerens solrige vejr lettere at komme igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg skal vinde denne konkurrence fordi, jeg skrev den ultimativt bedste filmanmeldelse for Kig Ind, da jeg var i praktik (Nobels Testamente). Og det ville nu også være rart at have et par solbriller, der ikke er fra H&M 🙂
  De første par solbriller ser sygt godt ud på dig, og selvom jeg er lyshåret og en del blegere, vil de forhåbentlig også klæde mig 😀
  Btw, rigtig lækker blog! xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Jeg synes jeg skal vinde et par solbriller, da jeg er lille og kører bil til og fra arbejde, hvilket resultere i, at jeg ofte får solen lige i øjnene, da solskærmen ikke kan hjælpe mig.. Et par solbriller ville hjælpe, og så ville det ikke gøre noget hvis det var det lækre par øverst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Selv om solen ikke skinner, så er det altid fedt med et par seje solbriller… Jeg har desværre bare aldrig været den heldige ejer af et super cool par. Så det ville være fantastisk at smide dem fra H&M langt væk og gå sensommeren i møde med de midterste fra Sand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Jeg synes, at jeg bør vinde det nederste smukke par fra Tiger of Sweden, fordi jeg endelig, som 23-årig, føler, at jeg tilnærmelsesvis er blevet moden nok til at have et par solbriller, som ikke er købt i Glitter eller H&M! Jeg er blevet god til at passe orkidéer, så dyre solbriller må være det naturlige næste skridt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanette

  Jeg kunne godt tænke mig det nederste par fra Tiger of Sweden. Jeg mener at disse kunne være perfekt til mange forskellige outfits jeg ender i her til sommer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Garne

  Ej jeg kunne vildt godt tænke mig par nummer tre. Den 20 august rejser jeg til Israel, hvor jeg skal befinde mig i det næste halve år. I den forbindelse kunne det være vildt rart med et par gode
  Solbriller, som kan beskytte mig, når jeg lige pludselig skal udsættes for en masse sol.

  -Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg skal vinde, fordi jeg skal ud og rejse til det flot, varm og solrigt grækeland og har brug for et par solbriller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hver eneste sommer har jeg nærmest konstant hovedpine, fordi jeg aldrig kan finde solbriller, jeg kan lide, og derfor går rundt og kniber øjnene sammen hele tiden – når solen skinner, altså. Og det er hårdt for hovedet i længden.
  Men solbrillerne fra Tiger of Sweden er så flotte, at jeg næsten kan mærke hovedpinen gå væk, når blot jeg kigger på dem!
  Derfor: Lad mig vinde Tiger-solbrillerne – og befri mig for min sommerhovedpine for evigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uhh par nummer 3 (det lyder lidt som noget fra sport ikke..;) ??) ville passe lige til mig.

  Helt egoistisk synes jeg jo at det er mig, som fortjener solbrillerne, fordi jeg er en klovn til at passe på mine solbriller. Af samme grund har jeg kun nogle billige og utallige liggende med en knækket stang osv. Det kunne jo være at de kunne fikses (not!).

  Nu hvor jeg er blevet lidt ældre, har jeg tænkt at det må være på tide med et par ordentlige solbriller, så jeg rent faktisk kan passe på dem.

  Det mest grinagtige er at jeg faktisk havde et par ray-ban, da jeg var teenager, som jeg passede utrolig godt på – indtil matrix-looket ikke var hot længere. 😉 Men af en eller anden grund har jeg aldrig fået taget mig sammen til at investere i et par ordentlige siden da.

  Nu må det være tiden igen til lækre solbriller. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville style nr. 2 med et helt stribbet outfit, det tror jeg ville passe super godt med det sølv og sorte på brillerne. Jeg ville tage mine sort og hvid stribet kjole på, mine sorte Dr. Martens, min cowboyjakke og en sjov og opsigtsvækkende ting i håret.
  Det ville være et drømme outfit, hvor brillerne ville sætte prikket over i’et.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • som du jo selv så got får beskrevet mangler man jo altid solbriller, de går altid i stykker, jeg mistede fx et par på min første dag på camping, og fandt ingen ny på ferien, så mangler altså virkelig et nyt par, det skal da helt klart være det øverste par 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil elske at eje de øverste fra SAND, 1 fordi de er lækre, 2 fordi jeg aldrig har ejet et par solbriller! (i en alder af 21) Så det ville ikke være dårligt hvis mit første par var et par designer solbriller 😉 Jeg får brug for dem om 2 uger hvor jeg på min første charter rejse!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  jeg skal vinde dem fra tiger of sweden fordi de er sååå flotte. og fordi jeg kun har råd til at købe billige H&M briller hver sommer… 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg vil helt klart vælge det øverste par. Har nu, efter at jeg I mange år ikke har gået med solbriller, fået en meget dyb bekymringsrynken, så tiden er vist inde til at få anskaffet mig et par lækre solbriller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Jeg ønsker at vinde et par solbriller for solen generer mig når jeg kører bil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Haha, jeg har netop sat mig på mine solbriller – og det værste af det hele? Det er ikke første gang, at dette er sket – såååeh.. – Been there, done that, too! 🙂

  Uhh, svært valg – men det må vist blive brille nr. 1, der passer bedst til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  De er godt nok fede – men par nummer to vil passe perfekt til mig. De er anderledes og cool.
  Jeg drømmer om mere sol og disse solbriller!!
  Jeg skal vinde fordi en ægte fashionista aldrig kan få for mange par solbriller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina W

  Dem fra Tiger of Sweden er da fantastiske! Er sikker på, at de vil passe perfekt på mig 😉

  Jeg bruger aldrig særligt mange penge på solbriller – men jeg har tit overvejet, at forkæle mig selv. Normalt køber jeg bare de billigste fra H&M, men det ville da være fantastisk at prøve at eje et par designer solbriller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må blive det nederste par fra Tigerof Sweden – de er simpelthen så fine. Har super lysfølsomme øjne, samtidigt med at jeg ligner en idiot med solbriller, men den form som de har, har faktisk vist sig at fungere godt, så dem ville jeg elske at eje!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg skal vinde det første par solbriller, så jeg kan se lækker, tjekket og overskudsagtig ud, når jeg afleverer min 1 årige søn i vuggestue om morgenen. På det tidspunkt har jeg nemlig ikke fået noget, der bare minder om makeup i ansigtet, så et par smukke solbriller ville fungere glimrende i den (og mange andre) situationer;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Jeg vil eeeeelske at eje solbrillerne fra Tiger of Sweden. Først og fremmest er de vildt flotte, og som du også skriver, så kan man ikke få for mange solbriller. P.t. ejer jeg kun 2 par (begge fra H&M), og jeg vil bestemt ikke have noget imod at tilføje endnu et par til den meget lille samling. Samlingen synes nemlig ikke at blive udvidet i den kommende tid: Jeg blev student her til sommer, og da jeg i øjeblikket ikke har noget arbejde, og SU’en ikke længere er med til at forsøde tilværelsen, vil det være fantastisk at vinde disse solbriller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma s

  Jeg vil gerne vinde det nederste par, fordi de ville passe sååå godt til min nye yndlingskjole: En bordeaux rød kjole i 60’er snit med et sort bånd i taljen. Sammen med mine mørke sandaler med kilehæl ville det være perfekt. Årh.

  Krydser arme og ben og fingre :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg skal vinde dem fra Tiger of Sweden fordi de ville passe til alt i hele min garderobe (mig included) og fordi en vand+varme regning fra december (én måned) på 1000 kroner(!) sikkert er pænere gennem et par så fine solbriller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne godt tænke mig et par nye solbriller. Da jeg snart tager på efterskole, og har derfor ikke ret mange penge derefter til selv at kunne købe sådan nogle lækre designerbriller, (de seneste par jeg købte mig kostede 10 kroner i H&M)
  Jeg har helt forelsket mig i dem, efter du har vist billedet. Jeg ville elske at bære dem, og kunne fortælle jeg har vundet dem. For jeg vinder ALDRIG noget. Der må være noget med at jeg ikke har held i sprøjten? :DHmm men en fantastisk blog du har dig, keep up the good work! 🙂
  Ville helt klart vælge nummer 1, de er såååå fede! Men samtidig enkle. Hvilket jeg godt kunne tænke mig at fokusere på ved mit næste brille-køb.
  Jeg håber virkelig på at du vælger mig (hvis det er din vej til at finde en vælger) da jeg synes du er en super god blogger, og fordi jeg gerne vil få mere held i sprøjten.. Hæhæ :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Grønbæk

  Jeg ville gerne vinde de øverste fra Sand. Super fede 🙂

  Som dig har jeg også prøvet det de med at sætte sig på sine solbriller. Da jeg var ude at rejse i i asien, kom jeg til at sætte mig på min Raybans efter ca. en uge. Da jeg ville rette på dem (klogt, ikke?) ødelagde jeg dem først for alvor, da jeg knækkede en stand af.
  Da jeg kom hjem købte jeg mig et par nye efter et stykke tid, som blev stjålet, efter et par dage. Kan stadig ikke holde ud at tænke på det!!
  Nu har jeg så kun et par fra hogm til en ti’er, plus et par fake raybans fra min asien-tur, men de er efterhånden for grimme og pinlige at gå med.
  Jeg har længe luret på de øverste fra Sand, de er så super cool. Desværre er der jo lige det at jeg er på SU.
  Krydser fingre for at det bliver mig, har hvert fald lært at man skal passe ekstra godt på sine dyre solbriller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Uh yes yes yes! Jeg kunne allerbedst tænke mig at vinde det nederste par solbriller. Eller det første par! Oh fuck, krise! :O
  Og jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde et par, fordi jeg altid får så ondt i hovedet når solen skinner bare den mindste smule, fordi min øjne arbejder på overarbejde for at knibe sig sammen (tragisk!)
  Så kunne de her totalt være mine “Uh hej jeg er glad med de her solbriller på” look, og så kunne jeg have et par af de billige grimme par liggende fast ude i bilen, så jeg altid er sikker på at kunne se og IKKE få hovedpine! Weee, winwin! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine j

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig de sidste. De er undskyld ordet MØG-fede. Anderledes end hvad jeg plejer at gå med, men forandring er godt. Og hvis nu man kunne være så heldig at vinde dem. Min pengepung har i hvert fald ikke råd 😀
  Fed blog ellers! hilsen kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna G

  Det skulle helt klart være de øverste fra Sand, så flotte!!

  Jeg har ligesom dig også prøvet at sætte mig på mine solbriller. Da jeg var i asien sidste år, kom jeg til at sætte mig på mine raybans, så de blev bøjet. Smart som jeg er, ville jeg rette dem ud, men kom i stedet til at knække en stang, så de nu var helt ødelagte. Åh var virkelig grædefærdig.

  Da jeg kom hjem købte jeg mig et par nye efter at have sparet op i nogle måneder. Jeg passede virkelig godt på dem og havde altid lynet dem ned í min taske hvis jeg ikke gik med dem. Desværre blev min taske stj´ålet, bare en uge efter jeg havde købt dem.!!! Hvor var jeg rasende.

  Nu har jeg et par fra hogm plus et par fra fake raybans fra min asien tur, men de er efterhånden så grimme og pinlige at jeg ikke kan gå med dem.
  Har længe luret på de øverste fra Sand, de er så fede!!
  Krydser fingre for at det bliver mig, efter alle mine solbrille-mareridt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • k

  ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KristineV

  Jeg skal vinde fordi jeg mistede mit elskede par aviators på Roskilde. 🙁

  Jeg ville elske at sporte det øverste par fra Sand. De er godt nok smukke! Tak for en fantastisk konkurrence!

  Masser af kærlighed og knus!

  – Kristine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Jacobsen

  Jeg ønsker at vinde et par lækre splinternye solbriller, fordi jeg simpelthen ikke har nogle solbriller, og det er “møg træls” sagt på jysk, når man går ude i det gode vejr Danmark af og til bringer. Jeg er smaskforelsket i Nr. 2 solbrille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Skou

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde det nederste par.

  Jeg skal vinde fordi jeg netop har ødelagt mine yndlings rayban solbriller, ved at lave det klassiske uheld at sætte sig på dem. Efter jeg har haft mine raybans er jeg blevet afhængig af gode solbriller, med ordentlig glas osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna F.

  Det ville være fedt hvis jeg vandt det sorte par fra Tiger of Sweden (de nederste) fordi de vil booste min selvtillid, som jeg desværre ikke har så meget af, så jeg ser lækker ud med dem på 🙂 Og de vil helt klart hjælpe mig med at spørge den søde fyr ud, som jeg har været lun på i snart et år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea Albrechtsen.

  Jeg skal vinde et par solbriller, fordi de simpelt er fra et lækkert mærke som er lidt mere lækkert end et par solbriller fra H&M til 60 kr. Simpelt ja, det er det jeg altid har gået efter. Jeg passer godt på mine solbriller, og har dem altid i et brille itu-i, men jeg ved ikke. Har ikke noget job, og er ikke særlig gammel så det der med at ha’ råd til et par lækre solbriller er lidt sværere for mig, hæhæ 🙂

  Er ret vild med nummer 2 solbrille! 🙂 (kan ikke se mærket?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise B.

  WOW – de nederste fra Tiger of Sweden. SÅ flotte, og kunne erstatte mine dårlige solbriller fra Netto 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  Hej Maria,

  Jeg kunne totalt godt tænke mig at vinde de øverste fra Sand. Det er lige netop mig der skal have dem, fordi jeg har mistet mine Gucci briller. Jeg havde sparet op til dem i 100 år, og mistede dem da jeg sprang på hovedet på stranden, og glemte, at jeg havde dem siddende i håret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Parret i midten synes jeg er smukke og dejligt specielle! 🙂
  Hvorfor jeg skal vinde? Fordi jeg cykler rundt hver dag, og uden ordentlige solbriller (som ikke er fra H&M), så er det nogen gange anstrengende for øjnene. Bedre er H&M solbriller heller ikke. 🙂 SUen gør bare H&M’erne mere overkommelige at betale. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lines

  Juhu juhu juhu, lækkert par fra Tiger of Sweden!
  Jeg har aldrig haft et par dyre solbriller, da su ikke rækker så langt, nok om det. Nej, jeg skal vinde fordi at jeg elsker mit liv, på trods af at jeg lige har fået konstateret en rigtig træls varig sygdom som jeg virkelig håber der snart findes en kur mod, men jeg elsker sommer i Danmark, at være så heldig at kunne tilbringe tiden med dem jeg elsker og holder af, at læse blogs med godt indhold, at kunne have frihed til at studere, at læse gode bøger, vind i håret, duften af strand, mad, solens stråler som luner og varmer, at drikke kaffe, gode diskussioner efter par glas vin, at putte i min kærestes arme, stå i mængden til en koncert og blive gennemblæst af bassen, at få en fremmede på gaden til at smile til mig, at kunne sove, ting der knaser, jeg kunne blive ved. Alt i alt at jeg ikke tager det hele for givet og det burde ingen.
  ~line~

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LS

  Juhu juhu juhu, lækkert par fra Tiger of Sweden!
  Jeg har aldrig haft et par dyre solbriller, da su ikke rækker så langt, nok om det. Nej, jeg skal vinde fordi at jeg elsker mit liv, på trods af at jeg lige har fået konstateret en rigtig træls sygdom uden en kur endnu – wake up call til mig, men jeg elsker sommer i Danmark, at være så heldig at kunne tilbringe tiden med dem jeg elsker og holder af, at læse blogs med godt indhold, at kunne have frihed til at studere, at læse gode bøger, vind i håret, duften af strand, mad, solens stråler som luner og varmer, at drikke kaffe, at danse i vildskab, duften efter nyfalden regn, gode diskussioner efter par glas vin, at putte i min kærestes arme, stå i mængden til en koncert og blive gennemblæst af bassen, at få en fremmede på gaden til at smile til mig, at kunne sove, ting der knaser, at sidde på en bænk og glo på folk, jeg kunne blive ved. Alt i alt, at jeg ikke tager det hele for givet og det burde ingen. Taknemmelig og glad.
  ~line~

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LT

  Juhu juhu juhu, lækkert par solbriller fra Tiger of Sweden!
  Jeg har aldrig haft et par dyre solbriller, da su ikke rækker så langt, nok om det. Nej, jeg skal vinde fordi at jeg elsker mit liv, på trods af at jeg lige har fået konstateret en rigtig træls sygdom uden en kur endnu – wake up call til mig, men jeg elsker sommer i Danmark, at være så heldig at kunne tilbringe tiden med dem jeg elsker og holder af, at læse blogs med godt indhold, at kunne have frihed til at studere, at læse gode bøger, vind i håret, duften af strand, mad, solens stråler som luner og varmer, at drikke kaffe, at danse i vildskab, duften efter nyfalden regn, gode diskussioner efter et par glas vin, at putte i min kærestes arme, stå i mængden til en koncert og blive gennemblæst af bassen, at få en fremmede på gaden til at smile til mig, at kunne sove, at lave overrasker, at græde af grin, når mine venner og veninder finder sammen, ting der knaser, at sidde på en bænk og glo på folk, at se tv, jeg kunne blive ved. Alt i alt, at jeg ikke tager det hele for givet og det burde ingen. Taknemmelig og glad.
  ~line~

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ♥♥ Deler med stor fornøjelse med alle og håber at være den heldige der vinder ♥♥
  ville meget vinde et par solbriller fra Tiger of Sweden,ville være en stor glæde at få æren af det,så krydser finger og ønsker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Petersen

  Har aldrig haft solbriller,men mangler sådan et par når man er ude at rejse og den næste rejse går til Bali,der er solen stærk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Solbriller er lige det jeg ønsker mig, især solbrillerne fra Tiger of Sweden. Sidst jeg fik solbriller var i 2006, så de er nedslidte nu, og solbriller bruger man jo året rundt, både sommer og vinter(pga. Sne der blinder)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Wild horses