Nice necklace - Tough Choice

Barcelona-tip: Inside Barcelona

PhotobucketYay! Så fik jeg endelig tid til lige at kigge herind og slå hul på nogle indlæg om Barcelona. En del af jer har spurgt, hvor vi boede, så lad os starte med et indlæg om det 🙂 Siden var vi var tre afsted, var det lidt tricky, da man jo ikke bare kunne booke et værelse. Efter en anbefaling fra en kollega valgte vi derfor at booke en lejlighed gennem Inside Barcelona – og det kan jeg klart anbefale jer at gøre!

Inside Barcelona har nogle forskellige lejligheder rundt omkring i byen, og vi valgte at bo i Born-kvarteret, der er det gamle kvarter, og SÅ hyggeligt. Der er smalle gader, hyggelige restauranter og gode butikker. Vi boede to minutters gang fra Santa Maria Del Mar-katedralen (læs Ildefonso Falcones bog “Havets Katedral”, inden du tager afsted), og cirka 10 min. gang fra en metro, der går direkte til både strand og shopping, og ligeledes 5 min. gang fra togstationen, hvor toget til/fra lufthavnen går.

Personalet er søde og hjælpsomme og fyldt med tips til lidt mere lokale oplevelser. Fx anbefalede de os at tage til Bogatell-stranden (nærmeste metro er Llacuna) i stedet for Barceloneta-stranden, da den er meget bedre og mindre turistet 😉

Lejlighederne er store, rene og med aircon og gratis Wifi (vigtig detalje!), og så er der endda en lille altan, hvor man kan nyde et glas sangria efter en lang og varm dag i Barcelona. Hvis man skal bo i Barcelona i længere tid er der køleskab, fryser, opvaskemaskine og vaskemaskine – der er alt, hvad man har brug for: Selv opvaskemiddel, karklude og viskestykker! Og et supermarked lige om hjørnet 😉

De er også ved at bygge et marked (a la det store Boqueria) lige neden for, og når det engang åbner, kunne det være fedt at shoppe råvarer på markedet og lave mad i ens eget køkken 😉

En lille go’ detalje er, at når man tjekker ind, så får man gratis is 🙂 Vi fik en kæmpe boks til at have i fryseren, som mere end rakte til tre personer i fire dage 😉 Yay! Når jeg en dag skal til Barcelona igen, vil jeg helt sikkert vende tilbage til Inside Barcelona 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nice necklace - Tough Choice