Dagens outfit: Minty fresh

Barcelona-tip: La Paradeta

PhotobucketPhotobucketPhotobucketEndnu et Barcelona-tip: Denne gang til et fantastisk spisested 🙂 Lige neden for vores lejlighed lå der en restaurant, hvor der altid var meterlang kø ude foran, så det vakte naturligvis vores nysgerrighed. La Paradeta er en seafood restaurant, hvor der langt hen ad vejen er selvbetjening, så derfor kan priserne holdes i bund – ofte er fisk og skaldyre ret pricey, men ikke her 🙂

Når man først entrerer La Paradeta møder man en køledisk, der er fyldt med friske østers, krabber, hummere, rejer, blæksprutter og fisk. Du vælger, hvilke fisk/skaldyr du vil have, og alt bliver solgt efter vægt – så der er både til den lille eller store sult her – og du vælger også, hvordan du vil have tilberedt havmaden. Skal muslingerne dampes eller tilberedes i tomatsauce? Skal blæksprutterne lynsteges eller dyppes i dej og frituresteges? Derudover kan du vælge tilbehør som salater eller pomfritter etc. Når du har bestilt fisk/skaldyr, får du udleveret en bon med et nummer på, som bliver råbt op over en højtaler, når maden er tilberedt, og så henter du din mad oppe ved en skranke. Du betaler og bestiller drikkevarer ved en anden disk, og så er det bare om at gå ombord 🙂

Det er ikke indretningen, der vinder her, det er ret kantine/cafeteria-style, men der er stuvende fyldt med mennesker, der kommer for den gode mad! Når du har tømt tallerknerne, samler du det hele på en bakke og afleverer det ved endnu en skranke. Det er som sagt meget selv-service, men så er priserne til gengæld i bund 😉

La Paradeta har en del afdelinger rundt omkring i Barcelona. Tjek hjemmesiden for at finde adresse på dem alle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Minty fresh