Sponseret indlæg: Vinder af solbriller

Camo coming up

PhotobucketEr camouflageprint det nye neongul for mit vedkommende? Det tror jeg nok! Hvis du skulle være i tvivl, så tjek fx HER og HER 😉 Og hvis du craver camo som mig, kommer der heldigvis masser af fine camouflagestyles i butikkerne her til efteråret. Fx et par cool støvler fra The Last Conspiracy (i handlen fra september/oktober) og en cool vest fra Gina Tricot, der ville være perfekt med en læderjakke under (i butikkerne fra oktober).

Hvad siger I: Er I på camouflage-trenden?

(billeder fra Mildh Press Copenhagen på Facebook og ginatricot.com)

28 kommentarer

 • Vesten er nu meget fede:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  HELT SIKKERT! Men jeg vil gå udenom parkaer/jakker med camo – det synes jeg er set aaaalt for ofte. Derimod er jeg vild med støvlerne, og vesten kunne måske også give det lidt et twist. Forleden lavede jeg camouflage-neglelak, hvilket jeg selv synes var en fin lille detalje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Oh yes, indeed! Men synes egentlig jeg har været camo-hooked længe. Min kæreste forstår i hvert fald ikke helt at jeg har brug for mere 😉 Men indtil videre har jeg dog vist kun camo-jakker. Skulle ikke gøre noget at udvide til andre dele af garderoben også 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fed vest! Kunne godt selv tænke mig sådan en også 🙂

  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmi

  Ja, jeg er vild med camouflage moden. Elsker især army skjorten som kan fås i Zara butikkerne lige nu 🙂

  http://ebaybloggen.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, Zara laver mange fine camo-ting for tiden 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmi

  ja, jeg elsker camouflage moden. Er især vild med army skjorten som kan fås i Zara butikkerne lige nu 🙂

  ebaybloggen.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg helt er med på bølgen endnu. Men en army jakke er det da blevet til for mit vedkommende 😉

  – katrineguldbaek.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er de lækre støvler med camo mønstret på? jakken fangede mig ikke rigtig, men støvlerne ser fine ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej.
  Må jeg spørge hvilken størrelse du har købt din camo Karl Lagerfeld kjole i? Jeg bliver nemlig nødt til at købe den, men er lidt i tvivl om størrelsen og du ser ud som om du bruger nogenlunde samme størrelse som mig 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er klart på camo, mere end på neon,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er lige meget på begge dele, men det er vist ingen hemmelighed 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Bikbok er også med flot camoprint for tiden synes jeg!
  Psimadethis.com har en flot diy på neon milijakke-lomme btw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm njah… Der er meget jeg synes er “grimt”, men der er også nogen virkelig fine ting imellem 🙂 Fx den vest du viser… Skoene synes jeg ikke er så pæne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg synes, støvlerne er SÅ nice 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camou-flage er og bliver hot for evigt. Camo-elementerne har eksisteret siden 2. verdenskrig. Det er mega hot, dog ikke overdrive. Enten som assesories eller som buks eller top.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Vinder af solbriller