(gårs)Dagens outfit: På catwalken

(gårs)Dagens outfit: Mint og print

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketSkjorte fra Le Grenier, bælte fra Topshop, nederdel fra Bik Bok, sko fra H&M og taske fra 3.1 Phillip Lim

Jeg beklager den rungende stilhed, men denne uge synes jeg at have behov for enten fuldstændig dovenskab eller absolut travlhed. Onsdag trak min seng således mere end shows, men torsdag gik jeg all in og havde pakket programmet med events og shows. Heldigvis hænger jeg ud med de sødeste modebloggerinder, så det er ren hygge 🙂 Midt i al modeuge-virakken tog Katarzyna outfit-billeder af mig i den lille park, som er ud for Forum, hvor der er Gallery-modemesse.

Jeg var selvfølgelig også inde for at lure på messen… Uh, hvor er der mange fine ting, som kommer til SS13! Jeg er allerede gået i gang med at spare op til halvdelen af Stine Goyas ss13-kollektion og Yvonne Konés nye sandalkollektion. Sidstnævnte måtte jeg desværre ikke tage billeder af, men yowza, hvor var de flotte! Tænk hendes populære læderarmbånd med møtrikdetaljer – bare i sandalform 😉

Nå, men det var jo egentlig outfittet, det skulle handle om… Nederdelen er ny og købt for en slik på udsalg i Bik Bok – faldt for det fine palmeprint. Og så fik jeg lavet fin, bølget frisure hos GHD, der i anledning af modeugen havde åbnet en styling lounge, hvor man kunne blive forkælet med en fin frisure. I like 🙂 Fik en masse tips og tricks, som kommer i separate indlæg – og så kommer der nok også et indlæg med snapshots fra min modeuge-torsdag, der bl.a. indeholdt shows med Peter Jensen, By Malene Birger og Designers Remix.

I aften står den på Årets Brillelook-finale i Kødbyen og fest med Bloggers Delight. Ses vi? Det bliver sjauw 🙂

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: På catwalken