(gårs)Dagens outfit: Mint og print

(gårs)Dagens outfit: Red lips

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketBriller fra RayBan, top fra Only (gave), halskæde fra H&M med broche fra Topshop, blazer fra Selected Femme, bukser fra Topshop, sko fra Zara og taske fra Boyy. Læbestift er “Russian Red” fra MAC

I går var jeg til Årets Brillelook-finale i Kødbyen, og derfor havde jeg i anledningen taget briller på 🙂 Inspireret af mit nylige indlæg om røde læber havde jeg også stykket en halskæde sammen a la Lanvin, som jeg matchede med rød læbestift. Resten blev holdt ret enkelt, bl.a. med min nye blazer fra Selected Femme, der har en dejligt casual pasform og flot struktur – det er et af de køb, som man ved, man kommer til at bruge til både hverdag og fest. Den kan forresten købes online HER.

Mine krøller, som jeg fik lavet hos GHD dagen før, var blevet lidt mere løse i det på andendagen, og det look var jeg helt tosset med 🙂 Må altså have fat i en GHD-styler ASAP!

Desværre vandt jeg ikke bloggerprisen, den gik fuldt fortjent til Cathrine fra RockPaperDresses, der vandt en tur til Tanzania. Lucky girl!

Outfit-billederne er taget af sødeste Emilie, som gjorde min modeuge til en fornøjelse med hendes selskab 🙂

8 kommentarer

 • Ihh hvor er du fin Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du laber, Maria! 🙂

  Og ja, få fat i en gHD styler – jeg er SÅ glad for min! Kan tydeligt mærke og se forskel, hvis jeg bruger et billigt glattejern.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Må klart have et GHD – har bare andre større køb, som jeg må prioritere nu 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Superlækkertog cool look! Har også luret på den jakke nogle gange, den er nemlig rigtig fin og elsker strukturen i stoffet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det er fedt sæt! Du har lige givet mig flere ideer til mit tilbehør, nu hvor design og print er enormt svært at finde i str. 54. Så kan jeg da kompensere med tilbehør! Fedt, tak, mange tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Er glad for, at jeg kan inspirere 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Mint og print