Sponseret indlæg: Årets Brillelook 2012 Finaleshow - ses vi?

Red lips

PhotobucketPhotobucket1. Skjorte fra ASOS Petite, 2. Trøje fra ASOS, 3. Ring fra Diane Kordes set hos Net-a-porter, 4. Skjorte fra Monki, 5. Top fra Berhard Wilhelm set hos Farfetch, 6. Top fra Monki, 7. Spejl fra Lulu Guiness set hos ASOS, 8. Clutch fra Lulu Guiness set hos Luisaviaroma og 9. Ring fra Solange Azagury-Partridge set hos Net-a-porter 

Jer, der har fulgt bloggen i et stykke tid, ved nok, at jeg har et svagt punkt for røde læber i form af accessories og print på tøj. Utallige gange har jeg sukket over Pradas smukke print og Solange Azagury-Partridges emaljering, der (desværre) koster 11.000 kr. Heldigvis har highstreet’en taget læbestiftprintet til sig, og så er jeg selv blevet superinspireret af Lanvins brug af de røde læber. Jeg har selv et stort broche, der minder om, så måske jeg skulle prøve at snige det med i et modeuge-outfit…

Meget apropos er modeugen så småt skudt i gang for mit vedkommende, men der er lige kommet noget meget vigtigt ind fra højre, som også optager meget af min tid og mine tanker, så nu må vi se, hvor meget jeg får kigget herind i løbet af ugen 😉 Glæder mig til at fortælle jer mere, hvis det hele falder på plads 🙂 Husk evt. at følge mig på Instagram, hvor jeg hedder modemedmere 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Årets Brillelook 2012 Finaleshow - ses vi?