Dagens outfit: Fredag og ferie!

Sponseret indlæg: Vinder af solbriller

Photobucket //Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Så fik jeg trukket en vinder af et par solbriller fra Louis Nielsen. Jeg kunne ikke stå for Camillas historie om, hvordan hendes solbriller blev et offer for løvemor 🙂

“I sommerferien har vi brugt utallige timer i MANGE Zoologiske haver. De fleste dage var skønne solskinsdage med MASSER af sol. Man kan ligesom fornemme, hvor denne histore bærer hen… Sød, som den kære mor er, låner hun datteren sine yndlings solbriller, som blev købt på sidste års ferie i en af de skønne små butikker, som Fanø faktisk har. Men, men, men! Vi går rundt i Ree Park ved Ebeltoft. Til de af jer, der ikke kender Ree Park, er mange af områderne lavet med gang-broer over indhegningerne, så man kan se ned på de kære dyr. Vi går i Asien-området og ser ned på løverne. Mor har lånt hende yndlings brillerne, og eftersom vi på det tidspunkt går i skygge – hvad gør Linnea, 4 år? Sætter dem i håret, som hun har set mor gør 1 million gange… Bortset fra, at det næste, jeg ser til mine solbriller, er, at de falder ud af Linneas hår ned til løvemor… Hmmm… Briller væk :( Får fat i en dyrepasser for at fortælle dem, at løvemor har fået et nyt “tilbehør” :/ Linnea er meget ked af det, og sød som hun er, siger hun, at jeg gerne må få hendes Hello Kitty-solbriller, når vi kommer ud i bilen… Og så kunne jeg kun smile – men er stadig lidt øv over situationen. Så jeg kunne RIGTIG godt tænke mig par nummer 1! De minder lidt om løvemors nye ‘accessory’ :0 Jeg håber og krydser – og så tror jeg nok jeg i det hele taget, jeg er færdig med at tage solbriller i håret ;)”

Tillykke til Camilla – jeg har sendt hende en mail 🙂 Og tak til alle, der deltog 😉

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Fredag og ferie!