New in

Dagens outfit: Nederdel og strik

PhotobucketNavy angorastrik fra Acne, nederdel fra Bik Bok, støvler fra Selected Femme og taske fra Alexander Wang

Vi har stadig ikke fået net i vores nye lejlighed – kom nu, TDC-mand! – så vi kører alt (en iMac, min bærbare + en iPad) over min iPhone, og det er den bestemt ikke glad for. Derfor tager det desværre også en krig for mig at uploade billeder, men forhåbentlig er der snart net, så jeg kan blog away 😉

Støvlerne er forresten nye: Jeg købte dem på super udsalg for et par måneder siden, og nu er det endelig tid til at få dem frem i kulden. Jeg kan fornemme, at strik + nederdel + flade støvler bliver en vinder for mig dette efterår 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in