Sweatshirts med print

M.I.A.

PhotobucketÅh, I skal vide, kære læsere, at hvis der var 25 timer i døgnet, så ville jeg bruge den sidste på at blogge! Selv efter næsten fem år – jep, bloggen fylder fem i oktober 😉 – så kribler det stadig i mine fingre for at skrive indlæg hver dag, men lige nu er alt mit fokus på vores nye lejlighed.

Weekenden startede med, at vi fik nøglerne og så var det i gang med at male. Min søde kæreste overraskede mig dog med champagne og blinis, for hvis der er noget, der skal fejres, så er det da dette øjeblik 🙂 Og så sørgede han for perfekte snacks til mig: Lakridspiber og Cola Zero. Lige nu er jeg så træt og øm i kroppen af at male, men jeg er også glad!

Vil prøve at kigge herind, så ofte jeg kan, og jeg håber, I hænger ved, for jeg skal nok komme tilbage, når alt flytterodet er overstået.

4 kommentarer

 • Dejligt med den nye lejlighed:-)

  http://smilanne.blogspot.dk/ – blog om TRÆNING, MOTIVATION og SUNDHED

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hey maria..
  Haha jeg sad og smilte da jeg læste dit indlæg. Jeg blev også overrasket med lakridspiber og cola igår. Det er virkelig sååå godt!
  Tillykke på forhånd med de 5 år som blogger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Og lakridspiber og cola er da det bedste 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweatshirts med print