Dagens outfit: Nye øreringe

Sponseret indlæg: Dot by Marc Jacobs

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Prikker er en klassiker i modebilledet, og jeg er helt vild med, hvordan deres udtryk både kan være feminine, grafiske, retro, spraglede og stringente. Marc Jacobs er også besat af prikker, hvilket for eksempel tydeligt udmønter sig i Louis Vuittons – hvor Marc Jacobs er designer – samarbejde med kunstneren Yayoi Kusama, hvor tasker, tøj og accessories er strøet med prikker.

Også i Marc Jacobs’ eget univers er der drysset med det glade print, bl.a. i form af det seneste skud på hans parfumestamme – nemlig duften “Dot”. Desværre går jeg ikke så meget med parfume mere, da hr. kæreste er allergisk, men da jeg gjorde var jeg personligt til søde, feminine dufte, der ikke var for sukkersød-overvældende, og denne dufter virkelig lækkert af bl.a. jasmin, røde bær, vanille og kokos – en super måde at forlænge følelsen af sommer ind i efteråret 🙂

Jeg er især helt vild med emballagen, der er så tacky, at den er cool – præcis som Marc Jacobs’ design 😉 Den er rød med sorte prikker, og så skyder der en masse blomster ud fra flakonen. Det er en stor, pyntet mariehøne, der bestemt er værd at vise frem på sminkebordet!

Parfumen kan købes hos Matas, hvor der i dag og i morgen er 25 procent rabat på parfumer. Wuhu! Køb den HER.

Er der nogen af jer, der har duftet til Dot? Eller som generelt er fan af Marc Jacobs’ parfumer?

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Nye øreringe