Dagens outfit: Nederdel og strik

Sponseret indlæg: Vinder af Dot

Photobucket
//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Tusind tak til alle, der deltog i “Dot”-konkurrencen, hvor var der mange fine historier om skoldkopper, prikkede kjoler, fregner og Facebook 🙂 Og det var netop en af de sidstnævnte slags, som helt sikkert skulle løbe af sted med en “Dot”-parfume:

Isa skriver:

Jeg har faktisk et par vidunderlige prikkeminder! Min kæreste og jeg blev kærester efter at have kendt hinanden som bekendte gennem mange mange år, men så pludselig en dag for tre år siden prikker han til mig på Facebook, vi begynder at skrive, vi begynder at ses og ja, nu er han gået fra at være en festlig bekendt til at være min udkårne! Corny historie, I know (Face, come on!), men ikke desto mindre blev det vores fine corny historie! Nåh ja, og så har min kæreste en fin, fin skønhedsplet i tindingen som vi altid kalder “prikken”, netop efter samme historie! :) <3

Der er ikke noget som corny, søde, romantiske historier – så der er en “Dot” på vej til dig Isa, vær sød og tjek din mail 😉

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Nederdel og strik