Søndagssang: Howie Day - Collide

50 Shades Of Grey – ok, kun 3!

PhotobucketJeg benyttede mig af lønningsdag og søndagsåbent med at cykle en tur ud i Fields – og kom hjem med nogle fine sager, der alle var grå 🙂

Sweatshirten er fra Gina Tricot og har en lille peplum. Jeg er helt vild med kombien af den meget nuttede flæse kombineret med casual, grå sweatshirt med rå, trevlede kanter. Den minder mig lidt om en top, som Alexa Chung havde på under London Fashion Week – se looket hos the Fashion Spot. Trøjen kan købes online hos Gina Tricot.

Jakken er fra H&M Trend, og den er jeg sååå forelsket i 🙂 Oprindeligt havde jeg købt denne mintgrønne sag, men gjorde op med mig selv, at det ikke er en videre praktisk vinterfarve, så byttede den til denne fine mønstrede. Og så kostede den endda 200 kr. mindre 😉

Sidste køb er en blazer/jakke fra Vero Moda. Den er rigtig cool og slouchy og minder mig om en model fra Isabel Marant, som jeg før har savlet over. Jeg håber, det milde vejr holder lidt endnu, så jeg kan bruge den som jakke. Den kan for resten fås online hos Vero Moda.

Har I fået gjort jer nogle lækre pay day-køb?

20 kommentarer

 • Ida

  Det er nogle lækre sager, du er kommet hjem med – faktisk stod jeg selv i lørdags og overvejede både frakke og sweatshirt 😉 Som pay day køb nøjedes jeg med angora cardiganen med peplum fra H&M trend, og så var det endda et ret planlagt køb. Skal gemme pengene til Berlin i efterårsferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uh, bare det var mig, der skulle til Berlin!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sikke nogle gode køb – er vild med det hele!:-)

  Jeg fik købt mig en farverig paliet jakkesag fra Zara i fredags, elsker den allerede helt vildt og synes den kan styles med alt haha:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre fund! Er vild med jakken fr H&m! Jeg har desværre ikke selv fået lavet mig nogen pay-day køb endnu :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakken er da så flot (;
  den er lige mig – tak for tippet !!

  God stil ! (;

  Knus Stephanie
  http://www.fashionBySterup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Uuuuh, skynd dig at vise os jakken på 🙂
  Så kunne den godt blive mit payday-køb 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vil se, om jeg ikke kan fikse billeder 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Købte i torsdags præcis samme jakke – den er fantastisk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Argh. Jeg må slet ikke shoppe, men den der sweatshirt der alt for pæn ud. Er nødt til lige at smutte forbi GT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er værd at bryde shoppestop for 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S.

  Nøøøøøøøj en pæn frakke! Ved du om den stadig fås i butikkerne?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hvis du er heldig, ja – den røg ret hurtigt 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har købt frakken i dag, så vil lige høre om du stadig er glad for den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, havde den på i dag endda 🙂 Der er ikke så mange knapper i, så “udskæringen” er lidt dyb, så den kan godt blive lidt kold – men det er ikke noget, et stort tørklæde ikke kan redde 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen har du ikke set, at der er en knap foroven, så den kan lukkes helt til?? Den mangler måske på din? Prøv at se mit billede på instagram i dag af jakken, der kan du se det (stylestories). Den er superpæn og varm, når den er lukket helt og så med mit bordeaux cashmere halstørklæde til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ej men, godmorgen! Det har jeg slet ikke opdaget :S Tak for tip!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Howie Day - Collide