Ny frakke fra H&M

Dagens outfit: Allez Allez

PhotobucketPhotobucketJakke fra Vero Moda, sweatshirt fra Allez Allez (gave), nederdel fra T by Alexander Wang, wedges fra Mentor, taske fra Boyy

Under modeugen i sommer var jeg forbi messen i Forum for at se på tøjmærket Allez Allez, som bl.a. Pernille står bag. Der var rigtig mange lækre sager til gode priser, og farverne var holdt i trendy elektrisk blå og bordeaux. Med mig fik jeg denne fine logo-sweatshirt, som jeg har gået rigtig meget med siden: Den er dejligt blød og behagelig, og så er jeg bare helt vild med farven 🙂 Sweatshirten er desværre ikke på deres online shop, men kig alligevel forbi – der er mange fine ting 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny frakke fra H&M