Luksus vs. budget: Sweatshirt med science fiction-print

Dagens outfit: Grey again

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketJakke fra Vero Moda, cardigan fra New Yorker, tee fra A.O., halskæde fra Zara, nederdel fra Bikbok, mokkasiner fra Minnetonka, taske fra Boyy

Endnu et gråt outfit, hvor jeg igen er hoppet i min nye jakke fra Vero Moda – love it 🙂 Og det er jo om at lufte den, mens det stadig er lunt nok i vejret 😉 Nederdelen er forresten også ny og fra Bikbok – generelt synes jeg, det er værd at kigge ind i forretninger som New Yorker og Bikbok engang imellem. Jeg ved godt, de overvejende sælger lidt cheap udseende teen-tøj, men det sker da, at man finder en skat 😉 For eksempel har jeg også fundet cardiganen i New Yorker for nogle år siden, og den er en storfavorit hos mig 🙂

Støvlerne er også en efterårsfavorit og er efterhånden nået til det punkt, hvor jeg nok burde smide dem ud, fordi de er så udtrådte. Jeg ved godt, de får mine ben til at se små og tykke ud, men de er bare SÅ behagelige 🙂

Kigger I engang i mellem hos teenforretninger som New Yorker og Bikbok, selvom I måske ikke helt er i kernemålgruppen mere?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Sweatshirt med science fiction-print