Søndagssang: Feist - The Bad In Each Other

Dagens outfit: Ny jakke

PhotobucketPhotobucketPhotobucketJakke fra Vero Moda Very, tee fra A.O.c.m.s, jeans fra 5Units (gave), sneakers fra Nike (gave) og taske fra Miu Miu

Så kan I se mit nye køb, som jeg teasede for den anden dag. Jeg så den i Fields, men der var den desværre ikke i min størrelse 🙁 Siden har den spøgt, så da jeg fandt den på Fisketorvet, SKULLE den med mig hjem 🙂 Generelt kan jeg mærke, at efteråret står i den lille jakke/blazers tegn 😉

Men altså, nu er der dømt shoppestop resten af måneden på modefronten – hvorfor får I at se senere 😉 (eller få et smugkig på Instagram, hvor jeg hedder modemedmere) – resten er øremærket til møbler. Oh, the joy! Eller noget…

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Feist - The Bad In Each Other