Dagens outfit: Blå

Dagens outfit: Pink Pashli splash

PhotobucketPhotobucketPhotobucketJakke fra H&M Trend, tee fra Universal Pixel, jeans fra 5Units (gave), støvler fra Topshop og taske fra 3.1 Phillip Lim

Er lige kommet hjem fra et par skønne events, så I må undskylde de lidt mørke billeder. Først stod den på Dr. Hauschka-hygge, og så nåede jeg lige at kigge forbi Ladies Night, som bl.a. søde Emilie stod bag. Som I måske kan ane på billedet, så har jeg et par nye ting på 🙂 Jakken er i det fineste boucle-stof med flossede kanter, og så har den en fin, pyntet krave med perler og pailletter – og så er der jo tasken…

Jeg har savlet over den før, og da den så stod der i Collage i Illum og var endnu pænere i virkeligheden end på billeder, så måtte jeg slå til! Det er min “jeg har købt lejlighed og er trods det ikke på røven rent økonomisk”-taske 😉 Aj, men altså, jeg burde jo ikke undskylde for at købe en dyr taske… Jeg betaler af på mit boliglån, sætter penge til siden til min pension, jeg mangler ikke noget… Så hvorfor ikke unde mig selv en lækker taske, når det nu er det, mit hjerte banker for?

Er det også sådan lidt en hurdle, I kæmper med, det der med, at man føler, at man nærmest skal undskylde for sit forbrug, selvom man har tjent hver en krone selv og i princippet på bruge dem, som man vil? Please sig ja 😉

P.S. Grundet de mørke billeder er tasken ikke helt den rigtige farve på billederne… Så Pink Pashli fortjener da helt klart at få et separat indlæg med go’e billeder 😉

64 kommentarer

 • Jeg føler, at jeg står i præcis samme situation, da jeg lige har skudt en månedsløn efter min drømmetaske 😉 Den er jo overdrevet lækker, og man ved, at man vil elske den for evigt (haha), men alligevel er der en stemme i baghovedet, der altid lige skal spørge én, om man kunne have brugt pengene klogere?! ARGH.
  Men sandheden er jo, at det kunne man ikke 😀

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Åh, er glad for at høre, at jeg ikke er alene 🙂 Og nej, pengene er brugt på mest fornuftig vis 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Wad Falk

  Nej du er så absolut ikke alene med de tanker, Maria. Jeg tager mig selv i det hver evig eneste gang, jeg køber noget i lækker kvalitet til mange penge! Kan ikke helt slippe den der nagende samvittighed, hvilket er lidt dumt, for som du siger, så har vi jo selv tjent hver en øre, plus hvorfor ikke unde os selv at spendere pengene på hvad end vi ønsker? Altså så længe økonomien er i orden that is.. 🙂

  Jeg er dog også begyndt at tænke sådan når jeg køber highstreet nu, hvilket er vildt irriterende! Kan ikke lade være med at tænke “det er sikkert ikke pengene værd” og “det tåler nok ikke mange vaske”. De tanker får mig til at gå tomhændet fra butikken, haha. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ih, bare jeg tænkte sådan med highstreet også, så ville jeg nok spare en del penge, heheh 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Maria hver gang du viser en af dine Pashli-tasker dør jeg lidt. Du har fået mig overbevist.

  Har du samme størrelse i dem alle?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fed tee:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak! Jeg er også glad for den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Super fed taske, kunne dog aldrig selv finde på at købe den, er jeg slet ikke modig nok til 😉 men det er SÅ rigtigt det du siger ang. dårlig samvittighed, og at man altid skal fnde på gode undskyldninger for at købe noget i stedet for bare at tænke: jeg har selv tjent disse penge og jeg har råd til det, hvorfor så ikke gøre det?

  Dejlig blog forresten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er total dig – godt køb 🙂

  Jeg tror, det er sådan en pigeting, det der med at skulle retfærdiggøre køb, selvom man selv har tjent pengene. Min kæreste er i hvert fald mere sådan “Fedt, det vil jeg have og jeg har pengene, så køber jeg det sgu!”, mens jeg går foreeevigt og overvejer skal/skal ikke, om det så bare er en cardigan til 150 kr. :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak – ja, den er nemlig meget mig 😉 Og du har helt ret, det må klart være en pigeting…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ja – det kender jeg bestemt godt. Kunne godt være lidt flinkere til at spare endnu mere op, men lige nu er der rigtig mange fine ting som trækker!
  Jakken og t-shirten, og ikke mindst de to ting sammen, er top fede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Hehe, jeg har det på samme måde 🙂 Begge køb er super flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Maria, du har fortjent den taske! Og goddammit, hvor er den flot!
  Jeg synes især det er svært når/hvis man har venner/kollegaer, der ikke har samme luft i budgettet til den slags – så begynder jeg at finde på undskyldninger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har ramt hovedet på sømmet: Det der med, at folk i ens omgangskreds nødvendigvis ikke har samme luft i budgettet!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig flot outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja for fanden! Og det er piv irriterende! Jeg bliver konfronteret med det især på job, og der ved de om nogen hvor meget jeg arbejder og så skal jeg lige have en stikpille når jeg har købt noget nyt. WTF?!
  Jeg knokler, betaler til min pension, betaler mine regninger, betaler min husleje og mit afdrag på boliglån, og så er resten vil nogle jeg selv kan bestemme over. Punktum!

  🙂

  Og den er såååå fin, den taske! Var den i andre farver?

  Kh Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   You are sooo right 🙂 Ja, de havde den også i sort med guld hardware.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg har faktis aldrig kommenteret før, men lige præcis det der men at føle at man nærmest skal undskylde for sine køb, kender jeg alt for godt! Jeg har selv lige købt en rejse til Asien, er studerende men arbejder røven ud af bukserne, betaler husleje/regninger og ligger til side – og syntes det vildt mærkeligt at jeg har det som om at jeg skal retfærdiggøre at jeg ville bruge min penge på det …
  De siger jo money can’t buy you happiness – but it sure can buy you pretty things ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har knoklet for pengene, så selvfølgelig fortjener du den tur til Asien 🙂 Rigtig go’ tur!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Åhh nej. Jeg har lige solgt min pink marc jacobs for at købe en fin boucle-jakke, men nu kan jeg jo godt se, at de ville have været bedste venner, de to 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   🙁 Men så er det jo en go’ undskyldning for snart at få en ny, pink taske 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalja

  Det handler vel i bund og grund om at du skal stå ved dine ønsker og være ligeglad med, hvad andre mener eller synes og ikke behøve at forsvare de valg du træffer, tænker jeg… Altså at hvile i de beslutninger du træffer frem for at retfærdiggøre dem. Men kender det godt og har selv de udfordringer af og til 🙂 Men fin taske du har tilføjet til din samling!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har helt ret, men det er jo lettere sagt end gjort 🙂 Desværre!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ja! Det kender jeg sagtens, men som du selv siger – hvorfor egentlig ikke købe sig en lækker taske, når nu man har pengene og styr på alt det andet også.. Desuden er det jo ikke et impuls køb, men faktisk noget du længe har talt om:-)

  Cardiganen er virkelig lækker! Håber jeg kan nå at gå fat i den… Hvor og hvornår købte du den!?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg købte den på Amagertorv i mandags, og den kosted 599 kr. 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Florette

  Ej så fin den er! Og smart med sort hardware så kan bruges til både guld og sølv. Men det er så ærgeligt at den store ikke kommer med skulderstrop for den grønne er utrolig smuk! Ellers et af dine bedste outfits!

  Trøjen er også virkelig fin, hvor har du købt den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, sort hardware er genialt 🙂 Ja, mini’en er nemlig go’ fordi den har skulderstroppen 🙂 Trøjen er købt hos universalpixel.se 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lindbjerg Hansen

  Hej. Super fed blog! Ved du, om man kan få jakken fra H&M Trend nogle steder mere? Har kigget efter den overalt på nettet, men kan simpelthen ikke finde den, og den er bare så fed! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er fra H&M Trend og kan desværre ikke fås på nettet 🙁 Der var en del tilbage i Galleri K i onsdags 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria, jeg tjekker regelmæssigt din blog, og selvom jeg ikke har kendt den i så lang tid, kan jeg virkelig godt lide den!
  På det første billede er der en taske ved skrivebordet, hvilket mærke er det? Den er virkelig pæn! Hvilken hæl har dine støvler? Jeg er så nysgerrig.
  – Sophie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Sophie,
   Det er min kærestes taske, der er i baggrunden, og den er købt i Samsøe & Samsøe 🙂 Hælen på mine støvler er a la de populære fra Bianco og Acne, hvis det giver mening?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så tasken på instagram – Den er intet mindre end fantastisk! Så endnu en gang tillykke 😉

  Og jakken lige sådan – Den har jeg også været lige ved at købe med hjem – Mere end en gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dot

  Kære Maria,

  hvor er det en fin taske du har købt til dig selv, og super skønt du springer på den farve, mens resten af Danmark falmer stille og roligt 🙂 Jeg tror den vil lyse op på de mørke efterårs og vinterdage.

  Jeg skriver for at sige tak! Fordi jeg her blev inspireret til at købe en Boyy mini slash, og er SÅ glad for den! Jeg har haft en Boyy slash i alm str, men har været så ked af at den bare lå på hylden, fordi jeg egentlig ikke kunne fylde den ud med de ting jeg har med mig rundt i hverdagen. Og jeg nænnede ikke at skille mig af med den, den var jo så fin på hylden trods alt!!
  Nu fik jeg solgt den og har købt den lille i stedet, og jeg kan mærke den kommer til at bo på mig længe 😀 Taske-lykke FTW!

  God weekend til dig og tak for en blog med dejligt, varieret indhold.

  Mvh Dot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Åh, hvor gjorde din historie mig glad, Dot 🙂 Der er intet som taske-lykke 😉 Du bliver SÅ glad for din mini-Slash, jeg elsker min!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det er du ikke ene om…tror det er en typisk tøseting…..har i hvertilfælde ALDRIG hørt en mand sidde og undskylde for køb af en ny bil /computer/mobil/gadget generelt 😉
  Jeg har en god løn, betaler en god sjat til pension, har privat opsparing OG penge tilovers til at forkæle mig selv…..og rammes stadig af dårlig samvittighed over at købe en lækker ting eller bestille tid til massage/ansigtsbehandling eller lignende….
  Men jeg arbejder med det – det skal nok komme 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har helt ret, det er en tøseting 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Hvor er de flotte, både tasken og jakken! Hvad måtte du give for sidstnævnte? – tør slet ikke ikke spørge om mini Parshli, jeg er stadig studerende 😉 Men ja, kender godt følelsen, især overfor min mor! Føler mig altid lidt beklemt, når jeg nævner et nyt køb for hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Helt sikkert ja, den der skyldfølelse over at bruge penge på ting til sig selv, selvom man selv har tjent dem og ikke skylder penge nogen steder, den kender jeg alt for godt. Kalder den for min social samvittighed. Er vist lidt for rød 🙂 Den kan heldigvis kureres ved at søge råd hos de rigtige mennesker som er gode til at råbe “køb køb køb!” 🙂
  Tillykke med tasken, den er rocker lækker. Men er to Pashli tasker ikke lidt i overkanten? Skal du ikke sælge den blå til mig :p hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Man kan aldrig få for mange pashlier 🙂 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare skøn den taske, selvfølgelig må du under dig selv den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Og ja, det er også det, jeg er nået frem til 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • augusta

  Hey. Vi er to unge kvinder der lige har startet en blog, mest om mode og hverdagens små sysler.
  Har du et godt råd til at få flere læsere?

  Mvh Sophie og Augusta fra

  http://www.thesmallandthetall.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jamen, opdater jævnligt – gerne hver dag – brænd for bloggingen. Så skal læserne nok komme 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Uhh det er lige præcis sådan jeg har det pt… Tjener udmærket, er fornuftig med opsparing osv. og nu drømmer jeg om en flap clutch fra Balenciaga. Skal til Paris i december og hvor ville det bare være skønt at ku gå ind i deres flag ship og købe tasken med hjem. Fra mig til mig! Men men men så kommer alle de “formuftige” tanker og forstyrrer mit drømmeri: Jeg har allerede to dyre tasker, så er det virkelig klogt at smide 5000 efter endnu en?? Og efter at have tænkt meget over det, er jeg kommet frem til at JA det er det! Det er mine penge, og jeg ved at jeg bare vil være så stjerneglad for den taske i mange år. Så selvom mange sikkert vil finde det overfladisk at bruge så mange penge på tasker, så er jeg ligeglad – al magt til lækre tasker uden dårlig samvittighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Åh, er så glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, der bokser med dette 😉 Og rigtig go’ tur til Paris til december – og go´tur i Balenciaga 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Dit indlæg kommer som sendt fra himlen. Har lige klikket en fantastisk taske hjem, som jeg rigeligt fint har råd til og har kigget på længe – og alligevel kom den der trælse følelse af fråds snigende …

  Fremover vil jeg rette og ryggen og sige “because I’m worth it” – både til mig selv og andre, når jeg køber lækre sager til mig selv:-)

  Ps. Din nye taske er fab – elsker farven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har helt ret, vi skal være bedre til at huske “Because I’m worth it” 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • you go girl!!!
  fedt outfit og feeed taske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hvor er den dog læx. Selvfølgelig skal du da have en lækker taske!
  Jeg vil høre, om du vil oplyse, hvad den koster i Illum og om den er der i andre farver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jo, selvfølgelig 🙂 Den koster 5.075 kr. og fåes også i sort med guldhardware 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker virkelig din blog, bruger den rigtig meget til inspiration! allermest til outfits og tasker :p

  ved du hvad målene på denne taske er? størrelsen virker nemlig heeelt perfekt – men desværre i for dyrt prisleje til min su 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du kan ikke få et indtryk af størrelsen af den på mig? Til info er jeg 152 cm høj 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker virkelig din blog, jeg bruger den utrolig meget til inspiration, både mht. outfits og tasker :p

  ved du hvad størrelsen på denne taske er? den virker nemlig som den helt perfekte størrelse, men desværre er prislejet lidt for dyrt for min su.. så er på jagt efter et alternativ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak for de søde ord 🙂 Og det er ikke så stor en taske, ved ikke lige, hvad målene helt præcist er…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Blå