Dagens outfit: Gul

Ku’ godt!

PhotobucketHalskæde fra Dannijo hos Shopbop, støvler fra Gestuz, armbånd fra Hermés, jakke fra Proenza Schouler hos net-a-porter og bukser fra Lindex

Min rygrad/regnorm og jeg har allerede bevist, at jeg på ingen måde kan overholde et shoppestop, men derfor prøver jeg alligevel at begrænse shoppingen, da pengene er øremærkede til en kommende rejse 😉 Derfor kan man vel godt drømme lidt, og alle disse dejlige sager står pt. på toppen af den imaginære shoppeliste. Jakken fra Proenza Schouler minder i stil lidt om den fra Zara, som jeg brød mit shoppestop for… Kan I nu se, hvorfor jeg ikke kan overholde sådan noget stads!?

Hvad går I pt. og drømmer om at shoppe – både af realistiske og urealistiske sager?

(billeder fra de respektive webshops)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Gul