Dagens outfit: Woop!

M.I.A.

PhotobucketFørst og fremmest 1000 tak for de mange fine, søde hilsner i forbindelse med min “blogfødselsdag” – skal da helt sikkert fortsætte mindst fem år mere med så søde læsere 🙂

Jeg beklager den rungende stilhed de sidste par dage, men jeg har knap nok haft tid til at sidde ned og bare være mig selv. Der er arbejde, events, møder og alle de dagligdagsting, der også skal ordnes. Så mens hr. kæreste samler Pax-skabe, vil jeg sætte en vask over, starte aftensmaden, drikke lækker the fra Perchs og læse modeblade. Det er da også en slags afslapning 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Woop!