Dagens outfit: Grey again

Ny frakke fra H&M

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketEfter jeg fremviste mine grå nyanskaffelser, var der en del af jer, der efterlyste at se frakken på – så here you go 🙂 Jeg har frakken i en str. 34, hvilket er den størrelse, jeg normalt bruger – den er lidt lang i ærmerne på lille mig, men det er alle frakker generelt. Er sikker på, den bliver et hit, når det bliver koldere 🙂

16 kommentarer

 • Hvor er den flot – hvad måtte du give for den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Wauw, den er lækker! Er det fra trend og hvad står den til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvad hedder farven på din neglelak? Den er cool! – Og det samme er din nye frakke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, den hedder “Skirting The Issue” og er fra Essie
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Jakken er så skøn. Købte den selv i lørdags 🙂 fint billigt alternativt til designers remix udgaven! Sååå thumbs up for H&M Trend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lotz

  Tak for billederne, jeg var en af dem der efterlyste dem. Den er lækker, den frakke. Jeg måtte selv ind og have fat i den, selv om jeg var i tvivl, da jeg prøvede den. Jeg købte den i str. 38, synes 36 blev en smule for trang over skuldrene. Jeg er allerede SÅ glad for den, mønstret er fedt, og det er en god uldblanding. Glæder mig til at tage den i brug, så tak for tippet.

  PS: Har du set at H&M har cashmere cardigans i webshoppen? Jeg hentede min på posthuset i går, skøn blød og lækker kvalitet. Klassisk grå cardigan i 100% cashmere til 499 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Godt, du fik fingre i den 🙂 Og tak for cashmere-tip 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor er dine smukke ringe fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor er den flot!!! Hvor meget uld er der i? Tillykke med et godt køb – den klæder sådan en petite en som dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Kære Maria, din nye frakke er jo super smuk! En anden frakke der er smuk, er din gamle sorte med lynlåse, fra cos – tænkte på om du er interesseret i at sælge den sorte nu?
  – Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Tine,
   Den er ikke til salg, nej 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Grey again