Åh, Leo!

Dagens outfit: Knit & skirt

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketStrik fra Designers Remix, tee fra Acne, halskæde fra H&M, nederdel fra Bik Bok, wedges fra Mentor, taske fra 3.1 Phillip Lim, pink armbånd fra Carré (gave), sølvarmbånd fra Jane Kønig (gave) og ur fra boat

Hejsa på bloggen! Er lige kommet ind ad døren hjemme på Amager, da jeg efter arbejde tog til 5 Units-lagersalg – kan klart anbefale at smutte forbi, hvis man craver pæne jeans 🙂 Og jeg kom da heller ikke helt tomhændet derfra…

Jeg vil forresten gerne sige 1000 tak til den respons, der har været til mit nylige madindlæg – hvor er det dejligt, at så mange af jer gerne vil prøve de opskrifter, jeg poster 🙂 Nu er det her jo først og fremmest en modeblog, men der er jo lige det dér “med mere” i blognavnet, og det “mere” er bl.a. andet mad 🙂 Jeg har faktisk endnu en opskrift liggende, som jeg snart vil dele med jer – og ja, det er asiatisk. Igen! 😉

16 kommentarer

 • Fedt fedt fedt outfit ;D
  jeg er dybt forelsket i din nederdel
  og ikke mindst dit ur, hvor er det fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint outfit Maria 🙂

  Hvis du har lyst ville jeg blive rigtig glad hvis du vil kigge forbi min blog http://www.karina-blog.dk/ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne være jeg skulle satse på 5 unit. Mangler simpelthen bukser – min graviditet (eller primært tiden efter) har efterladt mig tyndere end før, så nu har jeg ingen par, der sidder pænt (luksusproblem, I know).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Så skal du da klart forbi 🙂 Og der var en del nybagte mødre med babyer der, så du er nok ikke den eneste, der har haft den tanke 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura G.

  Dit hår er godt nok blevet langt! Det er pænt 🙂
  Har overvejet at smutte forbi 5 Units lagersalg – hvordan ligger prisen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Men det trænger til at blive klippet…Snart!
   Priserne til lagersalget er 300 kr. for et par jeans – så det er under halv pris – og 3 par for 800 kr. 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Dør lidt over dit hår, slap af hvor er det dog pænt at se på!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Hvor er du sød 🙂 Har en mindre krise over mit hår, da det trænger til at blive klippet, men min faste frisør er desværre gået på barsel. Krise!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med nederdelen! Skønt outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Rigtig pænt outfit. 🙂
  Er nederdelen ny og hvad er prisen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er ret ny og kostede vist 299 kr. 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din taske er simpelthen så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak – jeg er også meget glad for den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh, Leo!