For my walk-in closet...

Dagens outfit: Mønster-mania – og lidt om hr. Wang

PhotobucketPhotobucket
Strik fra by Corpus, top fra Only (gave), bælte fra Topshop, nederdel fra H&M, støvler fra Topshop og taske fra Alexander Wang

Halløj på bloggen! Så blev det sørme fredag igen, og foran os står den første weekend i julens tegn. Som I måske kan se i baggrunden, er jeg så småt begyndt at pynte op, men i weekenden tror jeg, at der virkelig skal pyntes op 🙂

Nå, videre til noget mere moderelateret: Mit modenørde-hjerte har totalt optur over, at Alexander Wang skal være creative director hos Balenciaga – læs selv nyheden hos WWD. Jeg ved godt, at det er farligt at have høje forventninger, men jeg GLÆDER mig til at se, hvad han finder på, da begge huse er storfavoritter hos mig. Især på taskefronten kan jeg nærmest ikke vente med at se, om der kommer noget nyt. Jeg har jo både et par tasker fra Balenciaga og Alexander Wang, som jeg er besat af, så mon ikke, jeg allerede skal starte opsparingen til en Alexander Wang for Balenciaga-taske?

Hvad siger I til dagens modenyhed – er det noget, I ser frem til?

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For my walk-in closet...