Yearning for Yellow

Forår/sommer @ Gina Tricot

PhotobucketGina Tricot havde inviteret til fremvisning af deres forår/sommer-kollektioner på en båd med et herligt cruise-tema: Der var festlig musik, drinks i udhulede ananas og lækker mad, bl.a. disse guddommelige mini-burgere med pulled pork

PhotobucketEn virkelig pæn parka-cardigan med transparente ærmer og ryg

PhotobucketEn sweatshirt med leoprint i sort og blå – den røg fluks på shoppelisten til den kommende sæson

PhotobucketEndnu en mægtig pæn sweat med holografiske sten på skuldrene

PhotobucketGina Tricot har for nylig lanceret en skokollektion, som er super trendbaseret. Skoene holder nok ikke hele livet, men er perfekte til en enkelt sæson 😉 Disse med palmeprint var super seje!

PhotobucketEr man ikke til palmer, fås de også i sikker sort 😉

PhotobucketFine ballerinaer var der også

PhotobucketJeg MÅTTE straks prøve dise über cool wedges med frynser og leopard – sounds so wrong, but looks so right! Havde meget svært ved at få dem af fødderne igen…

PhotobucketEt lidt bedre vue af de sko, som jeg er blevet enig med mig selv om at købe, når de kommer i butikkerne til foråret 🙂

PhotobucketCool detalje på ryggen af en vest

PhotobucketEn vest, der klædte Emily mægtig godt 🙂

I eftermiddag var jeg inviteret til fremvisning af Gina Tricots forårs- og sommerkollektioner – og selvom det måske er lige tidligt nok at kigge på bikinier og sommerjakker, så blev jeg alligevel ret opløftet af den dejlige sommerstemning, der herskede på båden, hvor eventet foregik 🙂 Spørger man Gina Tricot, så kommer neon, pasteller, army og sailor-looket til at holde maks den kommende sæson. Så mon ikke man kan grave lidt gammelt frem fra gemmerne og så supplere med lidt nye køb – fx de absolut fab wedgestøvler med leo og frynser?!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yearning for Yellow