(Tors)Dagens outfit: Masser af events

Søndagssang: Savoir Adore – Dreamers

savoir adoreKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Den første søndag i måneden står den normalt på en 5 favoritter-video, men – surprise! – jeg har ikke haft tid til at filme den 😉 Søndagen er blevet brugt på at rydde op i mit walk-in, og nu skal jeg bare endnu en tur i Ikea, før det er nogenlunde klar til at blive vist frem. Så I må væbne jer lidt med tålmodighed – både hvad angår video og closet tour – og hvilken bedre måde at fordrive ventetiden på end med musik? I får lige en sang, som jeg hører på repeat pt. Love it! Får lige dele lyst til at danse og gå med glimmerøjenskygge – se videoen, og så ved I, hvad jeg mener 😉

Rigtig go’ søndag til jer alle 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Tors)Dagens outfit: Masser af events