Sponseret indlæg: Goodiebox fyldt med favoritter

(Tors)Dagens outfit: Masser af events

PhotobucketPhotobucketTee fra Acne, nederdel fra Vero Moda, halskæde fra Weekday (gave) blazer fra Vero Moda Very, støvler fra Topshop og taske fra 3.1 Phillip Lim

Et hej og et outfit fra en fortravlet blogger 🙂 Outfittet er foreviget af søde Merete, da vi var til hyggelig middag hos H&M i forbindelsen med samarbejdet med Maison Martin Margiela. Generelt var torsdag en dejlig dag fyldt med events: Først champagnebrunch hos Julie Sandlau, og om aftenen stod den på Carré og H&M. Alt for optur dag fyldt med søde mennesker og fine sager i form af tøj og smykker 🙂

I går var jeg på tour de Kødbyen med en håndfuld kolleger, og jeg har altså alt for travlt til at spilde tiden på tømmermænd, så i dag har stået på at få sat låger på Pax-skabe, bære ting på loftet og købe lækker mad. Meget apropos, så må jeg smutte for skal tjekke flæskestegen, som jeg har i ovnen 🙂 Uhm! Rigtig go’ lørdag!

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Goodiebox fyldt med favoritter