Søndagssang: Feist - Fire in the Water

Yearning for Yellow

Taske fra Alexander Wang hos MyTheresa // Taske fra Proenza Schouler hos Netaporter

Nok ikke den mest klassiske eller praktiske farve, men der er da garanti for spræl i outfittet og smil på læberne med sådan en skriggul taske 🙂 Disse tasker er vel efterhånden set til døde i den klassiske sorte – og de er da også mægtig pæne – men de får nærmest helt nyt liv i en anden farve. Hmmm – hvad er oddsene for, at de kommer på udsalg, og jeg kan hapse én?

4 kommentarer

 • Synes det er fedt, at du går all in på farverigt tilbehør. Meget af dit tøj kunne jeg også selv godt tænke mig (printede bukser og draperede nederdel) eller har, meeen noget af dit tilbehør er jeg altså ikke modig nok til (eller også arbejder jeg bare på en alt for konservativ arbejdsplads :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, min arbejdsplads er langt fra konservativ 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer virkelig om Proenza Schouler tasken i sort. Men den er virkelig også fin i gul – dog synes jeg faktisk endnu bedre om Alexander Wang tasken i gul; den er jo brandhamrende lækker! Uf!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja! Især AW er lækker, smækker i gul 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Feist - Fire in the Water