Dagens outfit: Dark winter

Dagens outfit: Cardigan igen

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketCardigan fra H&M Divided, tee fra A.O.c.m.s., halskæder fra H&M, nederdel fra New Yorker, støvler fra S///Bar, taske fra Boyy, ørering fra Maria Black. Neglelak er “Skirting the Issue” fra Essie med “Party of Five Glitters” fra Wet N Wild over.

Jeg er så besat af min nye cardigan, at jeg også hoppede i den i dag – elsker farven og snittet, og så varmer den dejligt 🙂 Udover at passe ualmindeligt godt til grå, så synes jeg også, at gammelrosa spiller godt med bordeaux. Og så skal I da også lige se min fine, nye ørering fra Maria Black 🙂 Jeg har sukket efter den SÅ længe, og da muligheden bød sig, og jeg kunne få rabat på den via mit arbejde, så slog jeg til. En lille gave fra mig til mig 🙂

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Dark winter