Bh med bling

Dagens outfit: Gammelrosa

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketCardigan fra H&M Divided, tee fra A.O.c.m.s., halskæder købt i Prag og H&M, nederdel fra T by Alexander Wang, støvler fra Friis & Co. med bootstraps fra Vagabond (gave), taske fra Boyy. Neglelak er “Rose Cashmere” fra L’oreal

Således har jeg været klædt på i dag. Cardiganen er ny, og den kom med hjem, fordi jeg syntes, farven var så fin – og det er ikke den farve, jeg har mest af i garderoben. Jeg synes, den gør sig godt med forskellige grå nuancer – og så er den bare rar at putte sig i her i kulden 🙂 Jeg er lige kommet hjem fra et hyggeligt event, hvor jeg har kigget på briller og solbriller – og nu har jeg sådan lyst til at købe et par nye briller og gerne i bordeaux 🙂

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bh med bling