Glædelig jul!

(gårs)Dagens outfit: Juleglitter

PhotobucketPhotobucketPlaysuit fra Zara, pailletkrave fra Vila, bælte fra Topshop, cardigan fra H&M Divided, sko fra Mentor

Her får I et par snapshots af mit juleaftensoutfit – desværre meget iPhone-grynede, da jeg prioriterede at slæbe julegaver og ikke spejlrefleks 😉 Buksedragten har det fineste print af krystaller – I kan se buksedragten in action om sommeren HER – og jeg matchede krystalprintet med fine pailletter i form af en krave.

Jeg håber, at I alle havde en go’ juleaften – det havde jeg 🙂 Scorede endda mandelgaven! I dag kommer min søde kæreste til Svendborg til noget julehygge, og så tager vi sammen hjem til København, før det står på arbejde på torsdag…

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul!